Lleida Marxa
Inici Notícies

Maria Burgués rep la Medalla d’Honor d’UNICEF

Data de publicació: 13/6/2007

La 1a Tinenta d’alcalde, Maria Burgués Bargués, rebrà la Medalla d’Honor d’UNICEF en reconeixement a la seva defensa dels drets de la infància.

EDUCACIÓ I INFÀNCIAVersió de la notícia per imprimir

Compartir:

Què és això?

El proper divendres 15 de juny tindrà lloc l’acte de lliurament dels guardons d’UNICEF-Comitè Espanyol a la Solidaritat, sota la presidència de S.A.R. la Infanta Margarita de Borbón, Duquessa de Sòria. Durant aquest acte es reconeixeran nombroses institucions, empreses, fundacions i persones que desinteressadament han col•laborat en diferents projectes o campanyes que l’organització fa a països en desenvolupament.

El text sobre la seva distinció diu literalment: “Maria Burgués, senadora, vinculada com a Regidora d’Infància i Primera Tinenta d’alcalde de l’Ajuntament de Lleida durant molts anys, des d’on ha estat impulsora i Defensora dels drets de la infància per mitjà d’accions concretes en el municipi, essent Lleida la primera Ciutat Amiga de la Infància i on s’han creat els Consells d’Infància que continuen la seva tasca cada any”.

Maria Burgúes ha rebut la felicitació del Comité Autonòmic de Catalunya de la UNICEF per aquest guardó, que “reconeix la tasca dels anys en els quals hem col•laborat en aquesta àrea d’interès comú”

Entre els guardonats d’aquest any destaquen:
 EL PAÍS, per la seva reiterada col•laboració i especialment per la Campanya “Col•labora i Guanya”, els fons recaptats de la qual es van destinar a programes d’UNICEF.
 GRUPO GANGA, per d’extraordinària feina feta en la filmació de la pel•lícula: “Níger, Una Emergència Silenciosa”.
 FUNDACIÓ EL MONTE, pel seu suport constant institucional en accions de sensibilització, recaptació i cooperació internacional.
 FUNDACIÓ RENTA CORPORACIÓ, empresa immobiliària model de responsabilitat social.
 BARCLAYS, per la participació dels seus treballadors a la Campanya Miles Ahead, feta a nivell internacional, amb la qual van aconseguir una important recaptació per a UNICEF.
 ING, per l’interès demostrat tant pels treballadors com pels directius en iniciatives de recaptació de fons pera finançar projectes d’educació d’UNICEF a Kenya, Índia y Brasil.
 ACADE (Associació de Centres Autònoms d’Ensenyament Privat), per a la signatura d’un important conveni de col•laboració amb UNICEF per fomentar en tots els seus centres associats campanyes d’educació per al desenvolupament i de recaptació de fons.

<< Tornar

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Servei d'informació Telèfon 010 010 Informació i condicions d'ús Servei d'atenció a persones sordes o amb discapacitat auditiva i/o de fonació
Adreces, telèfons i fax municipals
paeria@paeria.cat

Veure aquesta web en:
versió mòbil | versió clàssica

© Ajuntament de Lleida | Avís legal
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, subvencionada pel Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de foment de l’emprenedoria emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el finançament del Fons Social Europeu.