Lleida Marxa
Inici Notícies

Comencen les obres de La Llotja

Data de publicació: 16/2/2007

Visita municipal al solar del nou equipament coincidint amb l'acta de replanteig de l'obra

Notícia relacionada

Versió de la notícia per imprimir

Compartir:

Què és això?

Avui han començat formalment les obres de la Llotja amb l'acta de replanteig. La propera setmana entrarà la maquinària al solar de l'av. de Tortosa on s'edificarà el Teatre Palau de Congresos i s'urbanitzaran els terrenys a l'entorn d'aquest edifici. L'alcalde Àngel Ros ha manifestat que "es tracta d'una obra importantíssima com a projecte de Ciutat".

El paer en cap ha visitat el solar de la Llotja, coincints amb l'acta de replanteig, acompanyat dels tinents d'alcalde Marta Camps, Xavier Sàez i Francesc Pané i de representants de l'empresa contractista i de la societat Centre de Negocis i Convencions (Cn&C).

Els treballs duraran 28 mesos. La Llotja serà una construcció alçada sobre el seu centre, que aprofita com a zones públiques els espais lliures al nivell del carrer que queden sota les parts voladisses i també la coberta, que estarà enjardinada. El Palau de Congressos tindrà un auditori amb capacitat per a 1.000 persones, dues sales (per a 400 i 200 persones, respectivament), les oficines del Centre de Negocis, un espai polivalent, aparcament subterrani (300 places), el Club La Llotja, el foyer i cafeteria-restaurant, a més del nou edifici amb el qual s’ampliarà la seu de Mercolleida.

El projecte crea un espai lliure de 9.348 metres quadrats, pensat per acollir qualsevol tipus d’acte.

La construcció de les dues torres d'habitatges adjacents, que finança l'edificació del nou palau de congressos, començarà d'aquí a un any, aproximadament.

<< Tornar

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Servei d'informació Telèfon 010 010 Informació i condicions d'ús Servei d'atenció a persones sordes o amb discapacitat auditiva i/o de fonació
Adreces, telèfons i fax municipals
paeria@paeria.cat

Veure aquesta web en:
versió mòbil | versió clàssica

© Ajuntament de Lleida | Avís legal
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, subvencionada pel Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de foment de l’emprenedoria emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el finançament del Fons Social Europeu.