Lleida Marxa
Inici Notícies

La Paeria posa a punt les Basses d'Alpicat per a la Mona

Data de publicació: 15/4/2006

La brigada de la regidoria d'esports ha arranjat, netejat i pintat les piques, les barbacoes i la zona de picnic


Versió de la notícia per imprimir

Compartir:

Què és això?

La brigada d’obres de la regidoria d’esports, conjuntament amb la regidoria de medi ambient, ha treballat aquesta setmana en l’adequació de l’espai de pícnic de les Basses d’Alpicat de cara a la celebració de la Mona aquests dies festius. Com és habitual cada any per aquestes dates, l’Ajuntament de Lleida ha posat a punt la zona de barbacoes i pícnic de les Basses perquè tothom qui hi vulgui celebrar la Mona ho pugui fer en les millors condicions. A més, amb l’arribada del bon temps, són molts els lleidatans que usaran les Basses cada cap de setmana per a fer-hi àpats col•lectius.

Els treballs enguany han consistit en l’arranjament, neteja i pintat de les piques i de les barbacoes, així com una neteja general de la zona de picnic. La brigada de la regidoria d’esports hi ha treballat tota aquesta setmana.

<< Tornar

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Servei d'informació Telèfon 010 010 Informació i condicions d'ús Servei d'atenció a persones sordes o amb discapacitat auditiva i/o de fonació
Adreces, telèfons i fax municipals
paeria@paeria.cat

Veure aquesta web en:
versió mòbil | versió clàssica

© Ajuntament de Lleida | Avís legal
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, subvencionada pel Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de foment de l’emprenedoria emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el finançament del Fons Social Europeu.