Lleida Marxa
Inici Notícies

VI Caminada contra el Càncer a Lleida

Data de publicació: 17/9/2018

Tindrà lloc el dia 23 de setembre, promoguda per l’Associació contra el Càncer dins de la campanya ‘AECC Lleida en marxa’, que s’estén a vuit poblacions del territori

La tinent d’alcalde Montse Parra ha lloat una iniciativa solidària que promou l’esport saludable i ha animat als lleidatans i lleidatanes a apuntar-se

ESPORTS

L’Associació Espanyola contra el Càncer ha presentat avui la campanya ‘aecc-Lleida en marxa i Circuit a Comarques 2018’, un conjunt de caminades contra aquesta malaltia, que arrencaran aquest diumenge a la canalització del Segre, a l’altura dels Camps Elisis, però que també tindrà el seu protagonisme en altres poblacions del territori en dies posteriors: Alcarràs, Cervera, el Pont de Suert, la Pobla de Segur, Tremp, la Seu d’Urgell i la Vall d’Aran.

La caminada de Lleida sortirà a les 10 del matí, per fer un recorregut d’aproximadament 10 km, per arribar fins a l’ermita de Grenyana, on hi haurà un punt d’avituallament, i reprendre el camí de tornada.

La tinent d’alcalde i regidora d’Esports, Montse Parra, ha participat en la presentació de la campanya, juntament amb el president i la gerent de l’aecc-Catalunya contra el Càncer de Lleida, Eduard Serrano i Eva Figuera, així com amb el diputat provincial Francesc Sabanés.

L’objectiu d’aquestes caminades és fomentar la pràctica de l’activitat física i un estil de vida saludable, segons Eva Figuera, que ha recordat que l’any passat es va arribar als 2.000 participants. L’activitat també servirà per recaptar fons, per donar continuïtat a les prestacions i serveis que desenvolupa l’aecc de forma gratuïta a tot el territori.

Per la seva part, Montse Parra ha lloat aquesta iniciativa solidària que “a més de promoure l’esport saludable està pensada perquè tothom hi pugui participar” i ha animat als lleidatans i lleidatanes a prendre-hi part.  

Les inscripcions es poden fer on line fins a les 23.59 h, del dia divendres(https://www.iter5.cat/inscripcions/formCursa.php?id=1201) o bé presencialment al carrer Pallars, 25 (de dilluns a divendres, de les 9 h a les 13 h, i dimarts i dijous, de les 16 h a les 20 h). 


<< Tornar

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Servei d'informació Telèfon 010 010 Informació i condicions d'ús Servei d'atenció a persones sordes o amb discapacitat auditiva i/o de fonació
Adreces, telèfons i fax municipals
paeria@paeria.cat

Veure aquesta web en:
versió mòbil | versió clàssica

© Ajuntament de Lleida | Avís legal
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, subvencionada pel Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de foment de l’emprenedoria emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el finançament del Fons Social Europeu.