Lleida Marxa
Inici Notícies

Comença la festa major de l’AV del barri de Pardinyes

Data de publicació: 2/8/2018

L’alcalde accidental, Rafael Peris, ha convidat els veïns i veïnes del barri a gaudir de la festa i a viure-la amb cohesió i civisme. La pregonera ha estat Ramona Salla, veïna de Pardinyes, qui ha destacat el paper de l’entitat veïnal

FESTES

Els veïns i les veïnes del barri de Pardinyes han iniciat aquest dijous la seva festa major amb la festa Happy Holi, la concentració de penyes i el pregó de la festa. L’alcalde accidental Rafael Peris, que és regidor d’aquest barri, acompanyat de la tinent d’alcalde Montse Mínguez, ha compartit el tret de sortida de les festes, i ha convidat tothom a gaudir de la festa i a viure-la amb cohesió i civisme.

L’encarregada del pregó d’enguany ha estat la veïna de Pardinyes, Ramona Salla, qui ha destacat el paper de l’entitat veïnal al barri. El president de l’AV, Rafa Fernández, també ha agraït l’esforç en l’organització del programa festiu, amb el desig que els veïns hi participin i s’ho passin bé en convivència.

Com és tradicional, en aquest tret de sortida festiu, s’ha fet la presentació de les pubilles i hereus i s’han penjat les escarapel·les a les 33 penyes que enguany participen en la festa. Els regidors Paco Cerdà, José María Córdoba i Joan Vilella. Paral·lelament s’ha jugat el torneig d’estiu de futbol 7 i la nit sonarà al ritme del Pepe Marin Rock Festival i les actuacions de Brainwashed i Remolke.

Demà a la tarda es farà la inauguració dels grafits pintats a la plaça de Josep Piñol. Fins diumenge el programa que ha preparat l’AV està farcit de jocs infantils, activitats a les penyes, esports i revetlles populars. A més, com cada any, tindran lloc l’homenatge a les parelles que compleixen les noces d’or, als nounats o el vermut per als jubilats. Dilluns es farà lamissa en memòria del difunts del barri a la parròquia Santíssim Salvador. S’ha promogut una nova edició del concurs de fotografia de la festa major i del de balcons perquè les millors fotos a Instagram i els balcons i penyes més ben guarnits guanyin premis.


<< Tornar

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Servei d'informació Telèfon 010 010 Informació i condicions d'ús Servei d'atenció a persones sordes o amb discapacitat auditiva i/o de fonació
Adreces, telèfons i fax municipals
paeria@paeria.cat

Veure aquesta web en:
versió mòbil | versió clàssica

© Ajuntament de Lleida | Avís legal
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, subvencionada pel Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de foment de l’emprenedoria emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el finançament del Fons Social Europeu.