Lleida Marxa
Inici Notícies

Lliurament de diplomes per al centenar de participants en el programa Treball i Formació

Data de publicació: 12/7/2018

Han combinat un itinerari formatiu amb contractes de treball de 6 o 12 mesos en diferents departaments municipals

REGIDORIA DE PROMOCIÓ DE LA CIUTAT, DEL COMERÇ, DEL TURISME I DE L'OCUPACIÓ I L'EMPRENEDORIA

El tinent d’alcalde i regidor de Promoció de la Ciutat, del Comerç, del Turisme i de l'Ocupació i l'Emprenedoria, Rafael Peris, ha presidit avui a la Llotja l’acte de cloenda i lliurament de certificats a les persones que han participat en el Programa Treball i Formació 2017, que ha gestionat l’Institut Municipal d’Ocupació Salvador Seguí. Es tracta d’un programa que combina la formació amb contractes laborals de 6 o 12 mesos en diferents departament de l'Ajuntament. Peris ha destacat la tasca que duen a terme l’IMO i la Paeria per tal de promoure la inserció laboral en col·lectius amb dificultats per trobar un lloc de treball.

Han participat un total de 99 persones que estaven en situació d’atur perllongat, amb perfils diferents. Trenta tres d’ells han gaudit d’un contracte de treball de 12 mesos (7 com a jardiners, un com a mosso de magatzem, 16 com a auxiliars administratius o de recepció i 9 com a agents cívics), mentre que els 66 restants han tingut un contracte de 6 mesos (28 com a auxiliars administratius o de recepció, 16 com a peons de via pública, 11 com a jardiners, 5 com a agents cívics, 2 com a mosso de magatzem, 2 coma Suport del Centre d'Acollida d'Animals de Companyia i 2 més com a peó d’arqueologia).

Les persones han estat seleccionades entre els col·lectius prioritaris establerts a la convocatòria pel Servei d’Ocupació de Catalunya, que les va derivar a l’IMO per dur a terme aquesta acció d’inserció laboral.

Les persones destinatàries d’aquest projecte són persones en situació d’atur (almenys 12 mesos dels últims 18) que no perceben subsidi i preferentment majors de 45 anys; persones en situació d’atur beneficiàries de la Renta Garantida de Ciutadania; i dones en situació d’atur (24 mesos dels últims 36).


<< Tornar

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Servei d'informació Telèfon 010 010 Informació i condicions d'ús Servei d'atenció a persones sordes o amb discapacitat auditiva i/o de fonació
Adreces, telèfons i fax municipals
paeria@paeria.cat

Veure aquesta web en:
versió mòbil | versió clàssica

© Ajuntament de Lleida | Avís legal
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, subvencionada pel Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de foment de l’emprenedoria emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el finançament del Fons Social Europeu.