Lleida Marxa
Inici Notícies

Les dones de Lleida celebren el seu Aplec als Camps Elisis

Data de publicació: 6/6/2018

La trobada, que serveix com a cloenda de les activitats del Casal de la Dona, ha reunit unes 200 persones de 22 entitats, associacions i vocalies de dones de la ciutat i ha estat dedicada a promoure hàbits saludables

L'alcalde, Àngel Ros, ha agraït a les assistents el seu esperit participatiu

REGIDORIA DE SEGURETAT CIUTADANA I DE LES POLÍTIQUES PER AL CIVISME I LA IGUALTAT

Dues-centes dones de 22 entitats, associacions i vocalies de dones de Lleida participen avui en l’Aplec de les Dones 2018, que organitza cada any des del 1994 el Casal de la Dona i el Centre Municipal d’Informació i Atenció a les Dones de la Regidoria de Polítiques d’Igualtat de l’Ajuntament de Lleida.

La celebració ha estat presidida per l’alcalde de Lleida, Àngel Ros, qui ha participat, com fa cada any, en el dinar de germanor, acompanyat de la regidora de polítiques per al Civisme i la Igualtat, Sara Mestres, i del tinent d’alcalde i regidor de Promoció i Gestió de l’Hàbitat Urbà i Rural i la Sostenibilitat, Fèlix Larrosa. El paer en cap ha donat la benvinguda a les assistens en la trobada i els hi ha agraït el seu esperit participatiu en les diferents activitats programades al llarg del curs, que contribueix a fer ciutat.

Enguany la temàtica de la trobada ha estat “L’Espai Dones i Salut” i s’han organitzat diversos tallers destinats a promoure l’adquisició d’hàbits saludables i estratègies per a la millora de la salut física i emocional de les dones. Al llarg de la jornada s’oferirà també àmplia informació a les assistents sobre els recursos i serveis de les entitats de salut que hi ha la ciutat.

L’objectiu d’aquesta trobada, que serveix com a cloenda de les activitats que organitza el Casal de la Dona, és enfortir el teixit associatiu femení i fomentar accions de promoció de la salut per la millora del benestar de les dones. Es programa al voltant de la data del 28 de maig, que és el Dia Mundial d’Acció per la Salut de les Dones, una data fixada l’any 1987 per la mobilització i la reividicació.

Al dinar de germanor també ha assistit la coordinadora de l’Institut Català de les Dones, Carme Castelló, i les regidores Carme Culleré, Ángeles Ribes i Dolors López. 


<< Tornar

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Servei d'informació Telèfon 010 010 Informació i condicions d'ús Servei d'atenció a persones sordes o amb discapacitat auditiva i/o de fonació
Adreces, telèfons i fax municipals
paeria@paeria.cat

Veure aquesta web en:
versió mòbil | versió clàssica

© Ajuntament de Lleida | Avís legal
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, subvencionada pel Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de foment de l’emprenedoria emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el finançament del Fons Social Europeu.