Lleida Marxa
Inici Notícies

Jornada d'Infermeria Pediàtrica a l'auditori del Parc Científic

Data de publicació: 16/3/2018

L'alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha donat la benvinguda als assistents a la trobada, que enguany es centra en la lluita contra l'obesitat infantil, i els ha encoratjat a seguir treballant en aquest àmbit

REGIDORIA DE LES POLÍTIQUES PER ALS DRETS DE LES PERSONES

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha donat avui la benvinguda als participants en la quarta Jornada d’Infermeria Pediàtrica de les Terres de Lleida, que es celebra a l’Auditori Joan Oró del Parc Científic i que enguany porta per títol “Obesitat. La motivació pel canvi”.

Ros ha felicitat les infermeres participants pel seu compromís per organitzar aquestes jornades per aprofundir en la recerca i la millora de les capacitats professionals i els ha encoratjat a seguir treballant en aquest àmbit. A més, ha destacat que el Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Gardeny, que ja compta amb 1.800 treballadors, és un lloc ideal per parlar d'una qüestió tan vinculada al món de l’alimentació, com és la necessitat de potenciar els hàbits saludables per una bona nutrició infantil.

La jornada té com a objectiu ser un punt de trobada de l’infermeria especialitzada en pediatria i d’altres professionals sanitaris per intercanviar experiències i trobar punts en comú pel treball amb els infants i les seves famílies. Entre les qüestions que s’hi tracten hi ha la formació específica i noves eines pel maneig de l’obesitat en la infància i l'adolescència, els beneficis de la promoció de l’activitat física i conèixer les actuacions de prevenció que es duen a terme des de l’administració pública, entre d’altres.

La trobada, que inclourà una taula rodona, dues conferències i una activitat pràctica, està organitzada per l’Institut Català de la Salut i el departament de Salut de la Generalitat, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Lleida i la Diputació.


<< Tornar

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Servei d'informació Telèfon 010 010 Informació i condicions d'ús Servei d'atenció a persones sordes o amb discapacitat auditiva i/o de fonació
Adreces, telèfons i fax municipals
paeria@paeria.cat

Veure aquesta web en:
versió mòbil | versió clàssica

© Ajuntament de Lleida | Avís legal
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, subvencionada pel Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de foment de l’emprenedoria emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el finançament del Fons Social Europeu.