Lleida Marxa
Inici Notícies

Obertes les inscripcions per als Casals de Setmana Santa

Data de publicació: 8/3/2018

La Paeria ofereix activitats per a nens i nenes de 3 a 12 anys a l’Aula Municipal de Teatre i la Ludoteca de Cappont entre els dies 26 i 29 de març

REGIDORIA DE LES POLÍTIQUES A FAVOR DE LA CREATIVITAT, LA CULTURA I ELS ESPORTSVersió de la notícia per imprimir

Compartir:

Què és això?

La Regidoria de les polítiques a favor de la Creativitat, la Cultura, l’Educació i els Esports de l’Ajuntament de Lleida ha obert aquesta setmana les inscripcions per als Casals de vacances, un recurs de lleure educatiu destinat a acollir nens i nenes de 3 a 12 anys durant els períodes de vacances escolars.

Les persones interessades poden apuntar-se fins al 20 de març a la web http://educacio.paeria.cat i les dates de celebració dels casals seran els dies: 26, 27, 28 i 29 de març.

Les activitats del casal de Setmana Santa, les duen a terme l’Aula Municipal de Teatre i la Ludoteca Municipal Cappont amb dues temàtiques ben diferents. Així, l’Aula ofereix un Taller de creativitat teatral per a nens de 3 a 11 anys, mentre que a ludoteca de Cappont s’hi farà un taller de Robòtica-Lego per a nens i nenes de 6 a 12 anys.

L’objectiu principal és oferir un espai educatiu en el temps de vacances, permetent així que els nens i les nenes puguin desenvolupar la creativitat, la imaginació i les arts plàstiques des d’un vessant lúdic.

A més de l’atenció directa als infants, els Casals també tenen com a objectiu ajudar a la conciliació de la vida laboral i familiar, possibilitant que els pares/mares/tutors puguin seguir amb les seves tasques laborals.

Per a més informació i inscripcions:

Aula Municipal de Teatre: http://aulateatre.com Tel. 973 268318

Ludoteca Municipal Cappont: http://educacio.paeria.cat/ Tel. 973 212640


<< Tornar

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Servei d'informació Telèfon 010 010 Informació i condicions d'ús Servei d'atenció a persones sordes o amb discapacitat auditiva i/o de fonació
Adreces, telèfons i fax municipals
paeria@paeria.cat

Veure aquesta web en:
versió mòbil | versió clàssica

© Ajuntament de Lleida | Avís legal
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, subvencionada pel Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de foment de l’emprenedoria emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el finançament del Fons Social Europeu.