Lleida Marxa
Inici Notícies

“Tu Rai” i “Los Tiki Phantoms” porten el seu ritme rocker al Cafè del Teatre

Data de publicació: 13/2/2018

Aquest divendres, en una doble sessió, en què Los Tiki Phantoms presentaran el seu darrer treball “Aventuras en cel·luloide”

REGIDORIA DE LES POLÍTIQUES A FAVOR DE LA CREATIVITAT, LA CULTURA, L'EDUCACIÓ I ELS ESPORTS

El Cafè del Teatre de l’Escorxador acollirà aquest divendres una doble sessió de concerts amb els grups Tu Rai i Los Tiki Phantoms, que oferiran una experiència musical amb el rock de protagonista.

La sessió començarà a les 21.45 amb el concert del trio català Tu Rai que ha preparat un conjunt de cançons pròpies i temes clàssics del punk rock, o rock en castellà, amb influències de grups com Barricada, La Polla Record, Boikot, Bad Religion, etc. El trio format per Joan Safont, Miquel Àngel Florensa i Sergi Blanch, aposta per una música directa, melòdica i amb lletres amb certa ironia política i social.

El plat fort de la nit serà a les 22.45h amb l’actuació de los Tiki Phantoms, grup que ha actuat a escenaris d’Espanya, França, Alemanya, Holanda i Bèlgica, portant el seu ritme desenfrenat a sales i festivals com el FIB, Cruïlla, Low, Sonorama o el festival Viva Las Vegas (USA). Ara, torna a Lleida per presentar el seu nou treball “Aventuras en Celuloide”, on es troba una barreja musical de surf clàssic amb garatge, rock’n’roll, spaghetti western i melodies que podrien haver sonat en qualsevol ball de fi de curs dels anys 50. Aquest mix musical, comptarà també amb una base rítmica demolidora, melodies enganxoses i grans dosis d’humor i potència espectacular.

“Aventuras en cel·luloide” ret homenatge a les tardes de cinema amb crispetes i refrescos, moments que han servit d’inspiració a Los Tiki Phantoms per composar les seves cançons. El seu anterior disc “El misteri del Talismán” va acabar de consolidar la banda i el seu tema “bala de plata” va animar la graella d’MTV Espanya, convertint-se en la sintonia del programa d’èxit d’Alaska i Mario.

El preu de l’entrada és de 12€ i de 9€, la reduïda. Els concerts formen part del programa del Carnaval a Lleida 2018 (programa adjunt).


<< Tornar

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Servei d'informació Telèfon 010 010 Informació i condicions d'ús Servei d'atenció a persones sordes o amb discapacitat auditiva i/o de fonació
Adreces, telèfons i fax municipals
paeria@paeria.cat

Veure aquesta web en:
versió mòbil | versió clàssica

© Ajuntament de Lleida | Avís legal
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, subvencionada pel Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de foment de l’emprenedoria emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el finançament del Fons Social Europeu.