Lleida Marxa
Inici Notícies

11 treballs opten a l’XIè Premi Mila de Periodisme per a la Igualtat de Gènere a Lleida

Data de publicació: 7/2/2018

Convocat per la Paeria i el Col·legi de Periodistes de Catalunya-Demarcació de Lleida, el premi reconeix els treballs periodístics que fomenten les polítiques de promoció de les dones en tots els àmbits

REGIDORIA DE SEGURETAT CIUTADANA I DE LES POLÍTIQUES PER AL CIVISME I LA IGUALTAT


Versió de la notícia per imprimir

Compartir:

Què és això?

La regidora de Polítiques d’Igualtat, Sara Mestres, i el president del Col·legi de Periodistes, Rafa Gimena, s’han reunit aquest dimecres al Casal de la Dona, per a l’obertura dels treballs que opten a l’XIè Premi Mila de Periodisme per a la Igualtat de Gènere a Lleida. En aquesta onzena edició opten al guardó 11 treballs: 6 en la categoria de premsa escrita, 1 en la de fotoperiodisme, 1 en la de mitjans digitals i 3 en la d’audiovisual.

Durant l’acte d’obertura també s’ha constituït el Jurat, que es reunirà la darrera setmana de febrer. Estarà presidit per la regidora Mestres i format pel president del Col·legi de Periodistes de Catalunya, un/a periodista lleidatana designada pel mateix Col·legi, una representant del Consell Municipal de les Dones, un/a periodista guardonat/da en alguna de les edicions anteriors del premi i la tècnica de Polítiques d’Igualtat de l’Ajuntament de Lleida. El nom de les persones que integraran aquest jurat es publicarà properament al web de la Regidoria de Polítiques d’Igualtat www.paeria.es/politiquesigualtat.

El Premi Mila de Periodisme, convocat conjuntament per l’Ajuntament de Lleida i el Col·legi de Periodistes de Catalunya-Demarcació de Lleida, té com a objectiu reconèixer aquells treballs periodístics que es distingeixen per fomentar les polítiques de promoció de les dones en tots els àmbits i és una actuació que s’emmarca en el Pla Municipal de Polítiques d’Igualtat de Gènere a Lleida. El premi està obert als treballs publicats durant l’any 2017 en els mitjans de comunicació locals i d’àmbit català i estatal amb presència a Lleida, que difonguin experiències per a la igualtat de gènere en les categories de premsa escrita, audiovisual, fotoperiodisme i mitjans digitals, i està dotat amb 1.500 € en cada categoria.

L’acte de lliurament de l’XIè Premi Mila de Periodisme per a la Igualtat de Gènere a Lleida tindrà lloc el 15 de març, al Saló de Plens de la Paeria, en el marc dels actes en commemoració del 8 de Març, Dia Internacional de les Dones.


<< Tornar

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Servei d'informació Telèfon 010 010 Informació i condicions d'ús Servei d'atenció a persones sordes o amb discapacitat auditiva i/o de fonació
Adreces, telèfons i fax municipals
paeria@paeria.cat

Veure aquesta web en:
versió mòbil | versió clàssica

© Ajuntament de Lleida | Avís legal
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, subvencionada pel Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de foment de l’emprenedoria emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el finançament del Fons Social Europeu.