Lleida Marxa
Inici Notícies

Reunió del Consell Mixt de Cooperació

Data de publicació: 4/12/2017

Entre altres, s’han exposat les subvencions aprovades a entitats en projectes de cooperació i sensibilització i les actuacions dins l’agermanament entre Lleida i Lérida (Colòmbia)

REGIDORIA DE LA PARTICIPACIÓ CIUTADANA, DRETS CIVILS I COOPERACIÓ


Versió de la notícia per imprimir

Compartir:

Què és això?

El tinent d’alcalde i regidor de Participació Ciutadana, Drets Civils i Cooperació, Joan Gómez, ha presidit aquest dilluns la reunió del Consell Mixt de Cooperació, que s’ha fet a la mateixa Regidoria de Participació. En el decurs de la reunió s’han exposat les subvencions aprovades a entitats per a projectes de cooperació i sensibilització. També s’han establert les passes per avançar en la proposta i avaluació del nou Pla Director de Solidaritat i Cooperació de la Paeria. En aquest marc, s’ha informat de les actuacions que s’han fet dins el pla anual de l'agermanament Lleida-Lérida (Colòmbia).


<< Tornar

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Servei d'informació Telèfon 010 010 Informació i condicions d'ús Servei d'atenció a persones sordes o amb discapacitat auditiva i/o de fonació
Adreces, telèfons i fax municipals
paeria@paeria.cat

Veure aquesta web en:
versió mòbil | versió clàssica

© Ajuntament de Lleida | Avís legal
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, subvencionada pel Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de foment de l’emprenedoria emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el finançament del Fons Social Europeu.