Lleida Marxa
Inici Notícies

L’exposició fotogràfica d’Agustí Centelles segueix captivant l’atenció dels lleidatans

Data de publicació: 3/12/2017

Nombrosa afluència de públic, tant en visites concertades com en lliures, a la mostra que s’exhibeix al Museu d’Art Jaume Morera

REGIDORIA DE LES POLÍTIQUES A FAVOR DE LA CREATIVITAT, LA CULTURA I ELS ESPORTS

Centenars de persones segueixen passant pel Museu d’Art Jaume Morera per contemplar l’exposició fotogràfica ‘Agustí Centelles i el bombardeig de Lleida. Crònica d’un reportatge’, que per primera vegada s’exhibeix en la seva totalitat.

Aquest diumenge s’ha fet la segona de les visites comentades per al públic en general, previstes dins el programa de l’exposició. La mostra fotogràfica ha despertat molta atenció dels lleidatans i lleidatanes que, bé per lliure, bé amb visites concertades, ja s’han atansat a veure el reportatge de Centelles.

El Museu Morera ha impulsat aquest projecte amb motiu del vuitantè aniversari del bombardeig del Liceu Escolar i pretén testimoniar el drama humà i les conseqüències d’un dels episodis més colpidors de la Guerra Civil a Catalunya.

L’exposició està formada per 70 fotografies acompanyades d’una contextualització, de les portades de diaris d’arreu pel ressò internacional que va tenir el reportatge de Centelles i de 3 testimonis audiovisuals sobre els fets.

La mostra es pot visitar fins al 21 de gener, i encara hi ha la possibilitat de participar en una darrera visita comentada, programada pel 14 de gener (cal inscripció prèvia a Turisme de Lleida –carrer Major, 31 bis / Tel 973 700 319 o a infoturisme@paeria.es). El preu de la visita comentada és de 4 euros. També es poden concertar visites per a grups o centres educatius.

L’exposició forma part del programa de celebració dels 100 anys del Museu d’Art Jaume Morera.  


<< Tornar

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Servei d'informació Telèfon 010 010 Informació i condicions d'ús Servei d'atenció a persones sordes o amb discapacitat auditiva i/o de fonació
Adreces, telèfons i fax municipals
paeria@paeria.cat

Veure aquesta web en:
versió mòbil | versió clàssica

© Ajuntament de Lleida | Avís legal
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, subvencionada pel Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de foment de l’emprenedoria emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el finançament del Fons Social Europeu.