Lleida Marxa
Inici Notícies

Edició especial del Mercat de l’Hort a Taula amb motiu de la campanya de Nadal

Data de publicació: 3/12/2017

Els paradistes, que han exposat avui els seus productes ala plaça Sant Joan, ho tornaran a fer el 16 i 17 de desembre

REGIDORIA DE PROMOCIÓ DE LA CIUTAT, DEL COMERÇ, DEL TURISME I DE L'OCUPACIÓ I L'EMPRENEDORIA

El Mercat de l’Hort a Taula ha instal·lat avui les seves parades a la plaça de Sant Joan, com és habitual cada primer diumenge de mes, però alterant la seva periodicitat aquest mes, arran de les festes nadalenques.

Els paradistes tornaran a exposar els seus productes d’aquí a dues setmanes i per partida doble, dissabte i diumenge. Així doncs, el 16 i 17 de desembre hi tornarà ha haver Mercat de l’Hort a Taula, aprofitant la campanya de Nadal i l’apertura dels comerços.

El Mercat de l’Hort a Taula pretén oferir un lloc de venda als pagesos i els elaboradors del territori per donar a conèixer els seus productes i sensibilitzar la població sobre els valors de l’agricultura i l’alimentació. La Regidoria de Promoció de la ciutat, del Comerç i del Turisme i de l’Ocupació i l’Emprenedoria promou el Mercat de l’Hort a Taula.


<< Tornar

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Servei d'informació Telèfon 010 010 Informació i condicions d'ús Servei d'atenció a persones sordes o amb discapacitat auditiva i/o de fonació
Adreces, telèfons i fax municipals
paeria@paeria.cat

Veure aquesta web en:
versió mòbil | versió clàssica

© Ajuntament de Lleida | Avís legal
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, subvencionada pel Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de foment de l’emprenedoria emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el finançament del Fons Social Europeu.