Lleida Marxa
Inici Notícies

Lucía Marín dirigeix la Jove Orquestra de Ponent en el concert "Seguim endavant!"

Data de publicació: 2/12/2017

La formació musical presenta el seu nou projecte de tardor amb un repertori enèrgic i valent

La tinent d’alcalde Montse Parra assisteix al concert, que ha comptat amb la participació de la mezzosoprano Beatriz Lanza

REGIDORIA DE LES POLÍTIQUES A FAVOR DE LA CREATIVITAT, LA CULTURA I ELS ESPORTS

La Jove Orquestra de Ponent ha iniciat aquest vespre la temporada de tardor amb el concert "Seguim Endavant!", sota la batuta de Lucia Marín, a l’Auditori Municipal Enric Granados. Un recital amb un repertori enèrgic i valent, amb què ha endegat un nou projecte musical.

"La Setena Simfonia" de Beethoven, "En les estepes de l'Àsia Central" d'Alexander Borodin i l'"Amor Brujo" de Manuel de Falla han estat les obres escollides que han interpretat i que repetiran aquest mateix mes en altres dos concerts programats. En la darrera composició musical del repertori, el públic que ha assistit a l’Auditori, entre els quals cal comptar la tinent d’alcalde i regidora de Cultura, Montse Parra, han pogut gaudir de la veu de la mezzosoprano Beatriz Lanza, jove promesa en el món del gènere de la Zarzuela.

La Jove Orquestra de Ponent té previst repetir demà aquest concert a l’Auditori de Cervera (7 de la tarda) i el divendres 29 de desembre, a l’església de Mig Aran de Vielha )també a la mateixa hora).

Després de celebrar el cinquè aniversari, la Jove Orquestra de Ponent inicia aquesta temporada una nova etapa, amb canvis en estructura i contingut, però mantenint el seu tarannà jove i dinàmic. Realitzarà un concurs de directors, per elegir qui durà la batuta, i una modificació en les bases de l'orquestra, amb nous repertoris, formats i sobretot, l'entrada de noves generacions de músics, que asseguraran i projectaran la continuïtat del projecte per molts anys més.

De moment, la JOP comptarà amb una doble direcció: dues visions de l'art de l'orquestra, ben diferents, que permetran renovar la sonoritat i projecció del conjunt. D'una banda, durant la tardor serà el torn de la Lucía Marín, jove i enèrgica, mentre que el jove prolífic Antonio Lajara serà la batuta que es farà càrrec de la direcció de cara a la primavera. Ambdós directors convidats optaran a ser seleccionats com a directors titulars de l'orquestra de cara al curs vinent.


<< Tornar

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Servei d'informació Telèfon 010 010 Informació i condicions d'ús Servei d'atenció a persones sordes o amb discapacitat auditiva i/o de fonació
Adreces, telèfons i fax municipals
paeria@paeria.cat

Veure aquesta web en:
versió mòbil | versió clàssica

© Ajuntament de Lleida | Avís legal
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, subvencionada pel Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de foment de l’emprenedoria emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el finançament del Fons Social Europeu.