Lleida Marxa
Inici Notícies

Plantada d’arbres al nou bosc urbà de Lleida, a Balàfia

Data de publicació: 30/11/2017

La ciutadania ha participat en la plantada, que ha dotat l’espai amb 204 unitats d’onze espècies diferents

REGIDORIA DE L'HÀBITAT URBÀ I RURAL I LA SOSTENIBILITAT

El nou bosc urbà de Lleida, a Balàfia, ja té arbres. La ciutadania ha participat avui en una plantada popular que ha dotat amb 204 unitats d’onze espècies diferents l’espai del segon bosc urbà de la ciutat, després del que ja es va inaugurar a Cappont. L’alcalde, Àngel Ros, ha pres part en la plantada i ha remarcat que el concepte dels boscos urbans, ubicats en zones residencials del nucli urbà, està en la línia de la Lleida més verda que preveu el nou Pla d’Ordenació Urbana Municipal, on les principals zones naturals de la ciutat estaran connectades amb una anella verda.

La plantació d’avui i els darrers detalls de l’adequació de l’espai són les últimes actuacions que, d’aquí a pocs dies, permetran la plena entrada en servei del bosc urbà de Balàfia, situat a l’avinguda de Torre Vicens. El tinent d’alcalde Fèlix Larrosa ha explicat que el disseny de l’espai i la seva distribució boscosa crea un camí peatonal que s’unirà a l’existent per sobre del camp de futbol del Balàfia, i que connectarà l’avinguda de l’Alcalde Recasens amb l’avinguda de Torre Vicens.

El Bosc Urbà comptarà amb àrees d’esbarjo amb jocs infantils, bancs, papereres i una font de beure. Després dels boscos de Cappont i de Balàfia, la Paeria realitzarà els de Magraners i Mariola/Museu del Clima i de la Ciència de Lleida.

A la plantada davui han assistit la regidora Marta Gispert i el regidor José María Córdoba.


<< Tornar

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Servei d'informació Telèfon 010 010 Informació i condicions d'ús Servei d'atenció a persones sordes o amb discapacitat auditiva i/o de fonació
Adreces, telèfons i fax municipals
paeria@paeria.cat

Veure aquesta web en:
versió mòbil | versió clàssica

© Ajuntament de Lleida | Avís legal
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, subvencionada pel Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de foment de l’emprenedoria emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el finançament del Fons Social Europeu.