Lleida Marxa
Inici Notícies

La Rodi Mitja Marató Lleida-Memorial Juanjo Garra arriba el dia 19 a la seva 25a edició i espera comptar amb 1.300 inscrits

Data de publicació: 9/11/2017

El tinent d’alcalde Xavier Rodamilans destaca a la presentació de la cursa el vessant cívic de la prova

Hi haurà dues curses amb recorreguts diferents per la ciutat, de 21 i 5 quilòmetres, i la Guàrdia Urbana regularà el trànsit

REGIDORIA DE LES POLÍTIQUES A FAVOR DE LA CREATIVITAT, LA CULTURA I ELS ESPORTS

La Rodi Mitja Marató Lleida-Memorial Juanjo Garra ja escalfa motors per la seva vint-i-cinquena edició, que tindrà lloc el pròxim diumenge 19 de novembre, i que espera comptar amb uns 1.300 inscrits, al voltant d’un 30% més que l’any passat. A més de la cursa de 21 quilòmetres, l’Associació Esportiva Ekke, que organitza la prova, també ha dissenyat un altre circuit de 5 quilòmetres, per tal de facilitar la participació a atletes de tots els nivells.

El tinent d’alcalde i regidor de Polítiques per als Drets de les Persones, Xavier Rodamilans, ha assistit aquest matí a la presentació de la prova i ha destacat la seva trajectòria de 25 anys, que demostra que ja està plenament consolidada. “S'ha convertit no en una mitja marató, sinó en una festa lúdica i cívica, amb moltes més activitats”, ha afirmat el regidor qui ha tingut un record pel desaparegut Juanjo Garra i també per altres impulsors de la prova, com Pep Castarlenas i tots els patrocinadors. Ha fet una referència especial a Rodi Motor Services “una empresa que té en compte els valors dels ciutadans i no miren només els beneficis econòmics, sinó també el retorn social”.

La prova, que compta amb la col·laboració de 120 voluntaris, tindrà dos recorreguts diferenciats per les curses de 21 i 5 quilòmetres, que comportaran restriccions al trànsit durant el diumenge 19, degudament senyalitzades per la Guàrdia Urbana. La sortida de la prova de 5 quilòmetres serà a les 9.30 hores i la de la mitja marató, a las 10.30, en ambdós casos davant del gimnàs Ekke a l’avinguda Rovira Roure.

A més d’alguns canvis en el recorregut per fer-lo passar per carrers més cèntrics, la prova incorpora altres novetats, com un sistema de classificació instantània amb informació als corredors per SMS, ha destacat el seu coordinador, Ivan Espílez. A més, aquest any la cursa s’inclou dins del Campionat de Catalunya Universitari, amb la participació de 12 universitats catalanes.

El dissabte 18 de novembre està prevista una jornada infantil, amb curses per nens de 3 a 11 anys, animació i un zumba solidari en benefici de la Fundació Renal Jaume Arnó.

 


<< Tornar

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Servei d'informació Telèfon 010 010 Informació i condicions d'ús Servei d'atenció a persones sordes o amb discapacitat auditiva i/o de fonació
Adreces, telèfons i fax municipals
paeria@paeria.cat

Veure aquesta web en:
versió mòbil | versió clàssica

© Ajuntament de Lleida | Avís legal
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, subvencionada pel Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de foment de l’emprenedoria emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el finançament del Fons Social Europeu.