Lleida Marxa
Inici Notícies

El Palau de Congressos La Llotja acull la 6a Jornada de Ferides i Cicatrització de Seher

Data de publicació: 6/10/2017

150 professionals que treballen en aquest àmbit participen aquest dissabte en aquesta trobada

REGIDORIA DE PROMOCIÓ DE LA CIUTAT, DEL COMERÇ, DEL TURISME I DE L'OCUPACIÓ I L'EMPRENEDORIA

El Palau de Congressos La Llotja acull aquest dissabte la 6a Jornada de Ferides i Cicatrització, una trobada anual promogut per la Seher (Sociedad Española de Heridas) a la qual assistiran 150 professionals que treballen en aquest àmbit i que tindran una oportunitat única per integrar-se en la perspectiva multidisciplinària obligada en el tractament de ferides.

La nova gestió municipal del Palau de Congressos i Teatre de la Llotja ha suposat la revitalització d’aquest equipament com a generador de turisme de negocis i convencions, ja que des del mes de març fins ara s’hi han realitzat, amb aquest, 65 actes o esdeveniments. Per a aquesta tardor també s’ha programat espectacles, com el concert que oferirà el pròxim 28 d’octubre Dani Martín, amb gairebé totes les entrades venudes.

A més, també s’estrenaran les visites guiades ‘La Llotja Backstage’. Una activitat que proposa conèixer els racons més desconeguts del Palau de Congressos. Uns espais que no són públics però que, en definitiva, són l’ànima de la Llotja i del seu funcionament.


<< Tornar

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Servei d'informació Telèfon 010 010 Informació i condicions d'ús Servei d'atenció a persones sordes o amb discapacitat auditiva i/o de fonació
Adreces, telèfons i fax municipals
paeria@paeria.cat

Veure aquesta web en:
versió mòbil | versió clàssica

© Ajuntament de Lleida | Avís legal
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, subvencionada pel Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de foment de l’emprenedoria emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el finançament del Fons Social Europeu.