Lleida Marxa
Inici Notícies

La Fira de Sant Miquel celebra el Dia de la Ciutat

Data de publicació: 29/9/2017

El paer en cap, Àngel Ros, ha presidit l’acte de la hissada de la bandera i l’ofrena floral a l’estàtua de l’alcalde Fuster

FIRA DE LLEIDA

La Fira de Sant Miquel ha acollit aquest matí la celebració del Dia de la Ciutat, que ha presidit l’alcalde de Lleida, Àngel Ros, acompanyat dels regidors de la Corporació Municipal, amb la tradicional hissada de la bandera i l’ofrena floral a l’estàtua de l’alcalde Manuel Fuster, ubicada als Camps Elisis i obra de l’artista Miquel Blay (1915), que va ser restaurada per l’Ajuntament fa tres anys.

El paer en cap ha explicat que la Fira, on hi ha representat l’àmbit innovador de la tecnologia en el món agrícola i ramader, és la més representativa de tot l’Estat en el sector agroalimentari, convertint-se en un referent internacional, tant pels seus expositors com per les jornades tècniques. Les aplicacions dels drons en les tasques agrícoles, les importants innovacions de les tecnologies del reg o la jornada de vivers i plantes, amb la presència de la primera autoritat mundial del sector, són algunes de les referències que ha esmentat l’alcalde Ros.

Al mateix temps, el paer en cap també ha destacat la important presència del sector oleícola, un dels més importants en l’àmbit de l’exportació a les Terres de Lleida, que tornava a la Fira de Sant Miquel, després de 15 anys d’absència. Tall de veu A. Ros.

Després de l’ofrena, a la qual ha assistit el president de la Comissió Delegada de la Fundació Fira de Lleida, Joan Simó, i el director de Fira de Lleida, Oriol Oró, la comitiva municipal ha visitat els diferents estands de la Fira i ha saludat els expositors i visitants.


<< Tornar

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Servei d'informació Telèfon 010 010 Informació i condicions d'ús Servei d'atenció a persones sordes o amb discapacitat auditiva i/o de fonació
Adreces, telèfons i fax municipals
paeria@paeria.cat

Veure aquesta web en:
versió mòbil | versió clàssica

© Ajuntament de Lleida | Avís legal
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, subvencionada pel Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de foment de l’emprenedoria emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el finançament del Fons Social Europeu.