Lleida Marxa
Inici Notícies

L’alcalde Àngel Ros assisteix a la inauguració del curs acadèmic de la Universitat de Lleida

Data de publicació: 13/9/2017

ALCALDIA

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros ha assistit aquest migdia a la inauguració del curs acadèmic de la Universitat de Lleida. Aquest any, la lliçó inaugural, titulada “Per què Europa no dóna resposta als refugiats”  l’ha pronunciat el catedràtic de Filosofia del Dret i Filosofia Política i director de l’Institut de Drets Humans de la Universitat de València, Javier de Lucas.

En l’acte, presidit pel rector Roberto Fernàndez, hi ha participat el secretari d’Universitats i Recerca del Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, Arcadi Navarro.

L’alcalde de Lleida, coincidint amb l’inici de curs, ha refermat la col·laboració existent entre la Universitat de Lleida i l’Ajuntament de Lleida, “dues institucions que comparteixen el servei als ciutadans”.    


<< Tornar

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Servei d'informació Telèfon 010 010 Informació i condicions d'ús Servei d'atenció a persones sordes o amb discapacitat auditiva i/o de fonació
Adreces, telèfons i fax municipals
paeria@paeria.cat

Veure aquesta web en:
versió mòbil | versió clàssica

© Ajuntament de Lleida | Avís legal
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, subvencionada pel Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de foment de l’emprenedoria emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el finançament del Fons Social Europeu.