Lleida Marxa
Inici Notícies

938 persones han votat electrònicament els pressupostos participatius

Data de publicació: 13/9/2017

Fins el 15 de setembre es pot votar presencialment

REGIDORIA DE LA PARTICIPACIÓ CIUTADANA, DRETS CIVILS I COOPERACIÓ


Versió de la notícia per imprimir

Compartir:

Què és això?

Els pressupostos participatius de Lleida, que compten ja amb 938 vots electrònics, continuen oberts a la implicació dels ciutadans i ciutadanes que, de manera presencial, poden escollir tant els grans projectes de ciutat com els projectes menors, per mitjà de les paperetes als centres cívics.

El tinent d’alcalde i regidor de Participació Ciutadana, Drets Civils i Cooperació, Joan Gómez i la portaveu del grup municipal de C’s, Àngeles Ribes, han fet una valoració positiva de la participació ciutadana i del funcionament del projecte participatiu i han encoratjat als veïns i veïnes a continuar indicant les seves preferències abans del 15 de setembre, data en què finalitza el període de votacions.

Joan Gómez, ha incidit especialment en el procediment electrònic, “que ha comptat amb totes les garanties i el rigor necessari tant per a l’emissió del vot, amb tres variables imprescindibles per a la votació, com per a la protecció de les dades resultants”. La votació per internet es va tancar el dia 11 de setembre i va comptar amb 938 vots, que actualment custodia el Secretari General de l’Ajuntament, en un arxiu encriptat. “Tant la modalitat on-line com la presencial tenen els mecanismes adients per garantir que cada persona pot votar una sola vegada.”

Des del dia 12 i fins al 15 de setembre es pot votar als centres cívics dels barris i entitats locals menors de Lleida. Ahir es va fer al Secà de sant Pere, Balàfia i Pardinyes; avui a Magraners, la Bordeta i Cappont; Demà al Centre Històric, L’Ereta, Democràcia i la Mariola;  i divendres a Sucs, Raïmat i Llívia.

La portaveu del grup municipal de C’s, Ángeles Ribes, ha agraït l’esforç i la implicació de l’equip tècnic que ha posat en marxa el projecte participatiu i ha remarcat : “tenint en compta que és la primera vegada que s’ha fet a l’Ajuntament de Lleida, ha funcionat perfectament”, i ha animat a participar a les persones que encara no ho han fet.

El dia 15 de setembre, a partir de les 20 hores, es procedirà a l’escrutini de tots els vots emesos pels ciutadans i ciutadanes de Lleida en el procés de participació dels Pressupostos Participatius de Lleida. Aquests pressupostos garanteixen també que a totes les zones de Lleida es farà algun projecte


<< Tornar

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Servei d'informació Telèfon 010 010 Informació i condicions d'ús Servei d'atenció a persones sordes o amb discapacitat auditiva i/o de fonació
Adreces, telèfons i fax municipals
paeria@paeria.cat

Veure aquesta web en:
versió mòbil | versió clàssica

© Ajuntament de Lleida | Avís legal
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, subvencionada pel Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de foment de l’emprenedoria emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el finançament del Fons Social Europeu.