Lleida Marxa
Inici Notícies

Reunió de treball de l’alcalde Ros amb l’AV Noguerola-Estació-Segre

Data de publicació: 12/9/2017

El paer en cap els ha explicat els projectes que està previst dur a terme properament a la zona, com la nova seu del Museu d’Art de Lleida (Museu Morera) o l’acord que s’ha assolit amb els propietaris de la Farinera La Meta per adquirir aquest edifici i els immobles adjacents

ALCALDIA


Versió de la notícia per imprimir

Compartir:

Què és això?

L’alcalde Àngel Ros ha mantingut una reunió de treball amb la junta directiva de l’AV Noguerola-Estació-Segre, a la qual també han assistit els tinents d’alcalde Fèlix Larrosa, Rafael Peris, Joan Gómez i Montse Parra. El paer en cap els ha explicat els projectes que està previst dur a terme properament a la zona, com la nova seu del Museu d’Art de Lleida (Museu Morera) o l’acord que s’ha assolit amb els propietaris de la Farinera La Meta per adquirir aquest edifici i els immobles adjacents.

Han tractat en la reunió així mateix el tema de la plaça de l’Auditori en el que el dia 22 és la data límit per presentació de projectes. Aixi com també s’ha tractat dels carrers en els que properament s’actuarà: passatge Miquel Fargas, Ramon Castejon, carrer del Riu, Maria Sauret, Alcalde Fuster i General Britos.

En la reunió també s’ha parlat de la mobilitat i s’ha informat de la sortida dels carrers Alcalde Fuster i carrer del Nord a Avinguda del Segre es farà amb control semafòric descartant les rotondes. Se’ls ha explicat l’avantprojecte que l’Ajuntament properament presentarà de potenciació i ordenació de la Rambla de Ferran.

També s’ha parat de la nova terminal d’Autobusos, que ha de construir la Generalitat, que generarà uns 4 milions de desplaçaments a peu a l’entorn de la Rambla de Ferran.

El desenvolupament del Pla de l’Estació donarà un impuls a la Rambla, com també ho farà el nou Museu d’Art de Lleida que s’ubicarà a l’antiga Audiència –i que es troba en fase de licitació- i la seu de l’Oficina Municipal d’Atenció Ciutadana a les instal·lacions de la COELL, de la que les obres començaran la setmana vinent.   


<< Tornar

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Servei d'informació Telèfon 010 010 Informació i condicions d'ús Servei d'atenció a persones sordes o amb discapacitat auditiva i/o de fonació
Adreces, telèfons i fax municipals
paeria@paeria.cat

Veure aquesta web en:
versió mòbil | versió clàssica

© Ajuntament de Lleida | Avís legal
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, subvencionada pel Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de foment de l’emprenedoria emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el finançament del Fons Social Europeu.