Lleida Marxa
Inici Notícies

Inici del curs escolar a Lleida

Data de publicació: 12/9/2017

El paer en cap, Àngel Ros, i el director dels SSTT d’Ensenyament, Miquel Àngel Cullerés han visitat l’escola de Magraners i l’escola bressol del barri i les dos seus de l’institut Castell de Templers. El curs ha començat amb plena normalitat

REGIDORIA DE LES POLÍTIQUES A FAVOR DE LA CREATIVITAT, LA CULTURA, L'EDUCACIÓ I ELS ESPORTS

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, acompanyat del director dels SSTT d’Ensenyament, Miquel Àngel Cullerés, ha visitat aquest matí l’escola de Magraners i l’escola bressol del barri amb motiu de l’inici del curs escolar, així les dos seus de l’institut Castell de Templers. A la visita també ha assistit el tinent d’alcalde i regidor del barri, Fèlix Larrosa. Acompanyats de la directora de l’escola de Magraners, han saludat els alumnes en el seu primer dia de classe, que han conegut un dels projectes curriculars que duran a terme aquest any de la mà del robot R3 Bemol a través del qual treballaran a l’entorn de tres conceptes: reciclar, reduir i reutilitzar. Posteriorment, han recorregut les diferents aules del centre on l’alumnat desenvoluparà les seves classes al llarg del curs.

Després, han visitat l’escola bressol municipal de Magraners, l’alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha posat de relleu que “l’Ajuntament de Lleida referma la seva voluntat de treballar per una ciutat educadora, amb una àmplia oferta educativa que en el cas municipal comprèn, a més de les escoles bressol, els centres d’estudis artístics (Conservatori, Escola de Belles Arts Municipal Leandre Cristòfol i Aula Municipal de Teatre)” (Tall de veu À. Ros). Posteriorment, també, han visitat l’institut Castell de Templers, a la Mariola, i a les aules de Copa d’Or, on han saludat els docents i l’alumnat.

La Paeria enguany ha desenvolupat també el projecte Entorns Escolars Segur als barris de Cappont (3 escoles) i al barri d’Universitat (4 escoles), i continuarà amb els demés barris de la ciutat.

En el decurs del matí destinat a l’inici del curs escolar a Lleida, el director dels SSTT d’Ensenyament, Miquel Àngel Cullerés, per la seva banda, ha destacat que les classes s’han iniciat amb plena normalitat.


<< Tornar

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Servei d'informació Telèfon 010 010 Informació i condicions d'ús Servei d'atenció a persones sordes o amb discapacitat auditiva i/o de fonació
Adreces, telèfons i fax municipals
paeria@paeria.cat

Veure aquesta web en:
versió mòbil | versió clàssica

© Ajuntament de Lleida | Avís legal
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, subvencionada pel Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de foment de l’emprenedoria emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el finançament del Fons Social Europeu.