Lleida Marxa
Inici Notícies

Representants del plenari dels Infants i Adolescents de Lleida participen en un taller d’Unicef a Tarragona

Data de publicació: 13/9/2017

Les seves aportacions seran la base d’un informe en el qual també intervindran nens i nenes d’Astúries, Castella i Lleó

REGIDORIA DE LES POLÍTIQUES A FAVOR DE LA CREATIVITAT, LA CULTURA, L'EDUCACIÓ I ELS ESPORTS

Deu representants del Consell d’Infants i del Consell de Joves que formen el Plenari dels Infants i Adolescents de Lleida han participat en una activitat programada per UNICEF a l’Institut Municipal d’Educació de Tarragona, juntament amb infants dels consells de participació de Mollerussa i Tarragona, que també han estat representants pel mateix nombre de delegats.

En aquesta trobada s’han realitzat uns tallers a càrrec de l’associació Los Glayus, referents a la dinamització de participació infantil a Astúries, i s’ha treballat amb representants d’aquests òrgans de participació infantil d’acord amb el paraigua “infància i tic’s".

Aquesta trobada també s’ha fet a altres zones de Catalunya amb diferents grups de participació. El resultat d’aquestes trobades i la visió que han aportat els representants dels òrgans de participació infantil, seran la base per un informe d’UNICEF en el qual hauran participat també nens i nenes d’Astúries, Castella i Lleó (en previsió de publicar el darrer trimestre de 2017).

Representant al Consell de Joves de Lleida hi ha assistit la Pilar i la Mirana, del col·legi Maristes Montserrat; la Judit, de l’Institut Guindàvols, i l’Àlvaro, del col·legi Sagrada Família. Mentre que representant al Consell d’Infants hi ha assistit la Clàudia i l’Hèctor, de l’escola Riu Segre; la Latifah i la Nina, de l’escola Príncep de Viana, i el Miquel i l’Ivan, del col·legi Lestonnac.


<< Tornar

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Servei d'informació Telèfon 010 010 Informació i condicions d'ús Servei d'atenció a persones sordes o amb discapacitat auditiva i/o de fonació
Adreces, telèfons i fax municipals
paeria@paeria.cat

Veure aquesta web en:
versió mòbil | versió clàssica

© Ajuntament de Lleida | Avís legal
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, subvencionada pel Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de foment de l’emprenedoria emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el finançament del Fons Social Europeu.