Lleida Marxa
Inici Notícies

Recepció a la Paeria als integrants del projecte europeu “Growing Together”

Data de publicació: 17/5/2017

El tinent d’alcalde Xavier Rodamilans ha destacat el treball conjunt que Lleida està fent amb els socis portuguesos i italians a “Creixent junts” per promoure la inclusió de les famílies migrades a través d’accions educatives i comunitàries

REGIDORIA DE LES POLÍTIQUES PER ALS DRETS DE LES PERSONES

El tinent d’alcalde i regidor de les Polítiques per als Drets de les Persones, Xavier Rodamilans, ha donat la benvinguda a la Paeria als socis integrants de “Growing Together” que assisteixen a Lleida a la segona reunió del projecte europeu. Rodamilans ha agraït la implicació de Follonica (Itàlia) i Odemira (Portugal) que juntament amb Lleida, a través de la Paeria i l’escola Balàfia, estant tirant endavant amb el projecte, que promou la inclusió de les famílies migrades amb accions educatives i comunitàries. El tinent d’alcalde els ha explicat alguns apunts històrics i patrimonials de la ciutat i de l’Ajuntament i ha convidat els membres del projecte a gaudir de la ciutat. Rodamilans ha presidit al recepció, a la qual ha assistit el regidor Paco Cerdà.

De la mateixa manera, el tinent d’alcalde Joan Gómez ha participat aquest matí en la primera reunió de treball que s’ha fet a La Palma - Centre de Recursos Juvenils. De fet, durant el dia d’avui s’han programat diverses sessions de treball per debatre i decidir les línies d’acció a implementar per part de cada soci. L’objectiu és enfortir i coordinar les accions a nivell de cada soci, per desenvolupar la metodologia i reforçar les capacitats. Demà s’incidirà en la tasca de la ciutat envers la població migrant i de Lleida com a Ciutat Educadora. A la tarda es farà la presentació del projecte a l’escola Balàfia.

Les reunions s’estan fent en diferents espais municipals perquè els socis italians i portuguesos coneguin els equipaments i els recursos de la Paeria i de la ciutat. Les jornades es complementen amb activitats culturals, com la visita a la Seu Vella, la ruta turística “Petits grans racons” o visita a la Biblioteca Pública.

El projecte subvencionat per Erasmus+ és pioner a l’Estat en la línia “Adult Education Strategic Partnerships”, una vessant que pretén millorar la participació de les famílies mitjançant estratègies d’educació en adults i activitats comunitàries, treballant des de la innovació i l’intercanvi de bones pràctiques. Més informació de “Growing Together”.


<< Tornar

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Servei d'informació Telèfon 010 010 Informació i condicions d'ús Servei d'atenció a persones sordes o amb discapacitat auditiva i/o de fonació
Adreces, telèfons i fax municipals
paeria@paeria.cat

Veure aquesta web en:
versió mòbil | versió clàssica

© Ajuntament de Lleida | Avís legal
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, subvencionada pel Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de foment de l’emprenedoria emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el finançament del Fons Social Europeu.