Lleida Marxa
Inici Notícies

L’alcalde assisteix a la presentació del llibre “El Pirineu fa 60 anys”, editat pel diari Segre

Data de publicació: 20/4/2017

El llibre és obra de la periodista Roser Banyeres i dels fotògrafs Jaume Barrull i Jordi Rulló

CULTURA


Versió de la notícia per imprimir

Compartir:

Què és això?

L’alcalde Àngel Ros ha assistit aquesta tarda a la presentació del llibre “El Pirineu fa 60 anys”, editat pel diari Segre coincidint amb la Diada de Sant Jordi. La periodista Roser Banyeres i els fotògrafs Jaume Barrull i Jordi Rull són els autors de l’obra, que homenatja el llibre "Viatge al Pirineu de Lleida", de Josep Maria Espinàs.

L’IEI ha acollit la presentació del llibre, presidida pel president de la Diputació, Joan Reñé, i en la qual hi han participat el director executiu de Segre, Joan Cal; l’escriptor Josep Maria Espinàs i la periodista Roser Banyeres. A l’acte hi ha assistit també la regidora Sara Mestres.

 


<< Tornar

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Servei d'informació Telèfon 010 010 Informació i condicions d'ús Servei d'atenció a persones sordes o amb discapacitat auditiva i/o de fonació
Adreces, telèfons i fax municipals
paeria@paeria.cat

Veure aquesta web en:
versió mòbil | versió clàssica

© Ajuntament de Lleida | Avís legal
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, subvencionada pel Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de foment de l’emprenedoria emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el finançament del Fons Social Europeu.