Lleida Marxa
Inici Notícies

Visita institucional a la Paeria del nou president del Consell Social de la UdL

Data de publicació: 19/4/2017

L’alcalde Ros ha rebut Delfí Robinat, qui ocuparà el càrrec els propers quatre anys

ALCALDIA

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha rebut aquest matí a la Paeria el nou president del Consell Social de la Universitat de Lleida, Delfí Robinat, qui ocuparà el càrrec durant els propers quatre anys. El paer en cap ha felicitat Robinat i li ha desitjat èxit en aquesta nova etapa al capdavant del consell, en la qual el nou president ha explicat que aposta per la internacionalització de la UdL, la millora del finançament i la transferència de coneixement a la societat.

El Consell Social és un òrgan que permet que la societat col·labori en la definició dels criteris i de les prioritats del planejament estratègic de la UdL. Està format per 15 persones, 6 membres del Consell de Govern i 9 escollits pel Parlament, la Generalitat, els ens locals, les organitzacions empresarials i els sindicats. Delfí Robinat substitueix en el càrrec Ramon Roca -que l’havia assumit al 2008-. De la seva trajectòria professional destaca que presideix la Cambra de Comerç de Tàrrega des del 2010 i que és copropietari i conseller delegat de l‘empresa d’equipaments per a l‘hostaleria Casa Delfín.

La tinent d’alcalde Montse Mínguez i els regidors Toni Postius, Paco Cerdà, Ángeles Ribes, Carles Vega i Dolors López han estat presents en la recepció que l’alcalde ha fet a Robinat.


<< Tornar

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Servei d'informació Telèfon 010 010 Informació i condicions d'ús Servei d'atenció a persones sordes o amb discapacitat auditiva i/o de fonació
Adreces, telèfons i fax municipals
paeria@paeria.cat

Veure aquesta web en:
versió mòbil | versió clàssica

© Ajuntament de Lleida | Avís legal
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, subvencionada pel Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de foment de l’emprenedoria emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el finançament del Fons Social Europeu.