Lleida Marxa
Inici Notícies

“Un Turó de Postal” busca les millors fotografies del conjunt monumental

Data de publicació: 17/3/2017

La iniciativa, organitzada pel Consorci del Turó en el marc de les Activitats de Primavera, obre el termini per presentar les instantànies fins el 2 d’abril. Les millors es projectaran una nit del mes de maig en diferents espais de la Seu Vella

REGIDORIA DE LES POLÍTIQUES A FAVOR DE LA CREATIVITAT, LA CULTURA, L'EDUCACIÓ I ELS ESPORTS

El Consorci del Turó de la Seu Vella ha organitzat, en el marc de les Activitats de Primavera, la iniciativa “Un Turó de Postal”, per incentivar tant als fotògrafs amateurs com professionals a realitzar instantànies originals, divertides i suggerents on hi apareguin familiars i amics en espais de l’entorn de la Seu Vella.

Aquesta activitat lúdica, que compta amb el suport de l’Ajuntament de Lleida, triarà les millors composicions fotogràfiques per projectar-les una nit del mes de maig en diferents espais de la Seu Vella.

Les persones que hi vulguin participar podran enviar un màxim de 3 fotografies i l’autor haurà de garantir ser l’únic titular dels drets de les imatges i, alhora, confirmar que disposa del permís de les persones que hi apareixen. Les fotografies es poden enviar fins el dia 2 d’abril a través del correu electrònic activitatsturo@gmail.com. Per a més informació es pot trucar 973 230 653.

Cal destacar que aquesta proposta s’emmarca dins el programa d’Activitats Primavera de Lleida 2017 que es duen a terme des del mes de març fins al juny, i que, amb un increment de propostes del 30% respecte a l'any passat, compta amb una gran varietat d’actes culturals, musicals i d’entreteniment per a la ciutadania.


<< Tornar

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Servei d'informació Telèfon 010 010 Informació i condicions d'ús Servei d'atenció a persones sordes o amb discapacitat auditiva i/o de fonació
Adreces, telèfons i fax municipals
paeria@paeria.cat

Veure aquesta web en:
versió mòbil | versió clàssica

© Ajuntament de Lleida | Avís legal
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, subvencionada pel Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de foment de l’emprenedoria emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el finançament del Fons Social Europeu.