Lleida Marxa
Inici Notícies

Visita institucional a la Paeria de l’ANC a Lleida

Data de publicació: 16/3/2017

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha rebut els nous membres del secretariat territorial escollits el passat mes de gener

ALCALDIA

El paer en cap, Àngel Ros, acompanyat dels tinents d’alcalde Montse Parra i Joan Gómez, ha rebut aquest dijous a la Paeria els representants de la nova junta del secretariat territorial l’ANC a Lleida.

La visita institucional ha estat encapçalada per la nova coordinadora de l’entitat, Rosa Burrell, i el tresorer, Ramon Montagut. A la recepció també han assistit els regidors Antoni Postius, Paco Cerdà, Carles Vega, Pau Juvillà i Francesc Gabarrell. 


<< Tornar

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Servei d'informació Telèfon 010 010 Informació i condicions d'ús Servei d'atenció a persones sordes o amb discapacitat auditiva i/o de fonació
Adreces, telèfons i fax municipals
paeria@paeria.cat

Veure aquesta web en:
versió mòbil | versió clàssica

© Ajuntament de Lleida | Avís legal
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, subvencionada pel Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de foment de l’emprenedoria emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el finançament del Fons Social Europeu.