Lleida Marxa
Inici Notícies

L’IMO posa en marxa la nova convocatòria del programa ‘Fem Ocupació per a Joves’

Data de publicació: 29/1/2017

Aquesta iniciativa ha assolit més de 120 insercions laborals en les dues darreres edicions

REGIDORIA DE PROMOCIÓ DE LA CIUTAT, DEL COMERÇ, DEL TURISME I DE L'OCUPACIÓ I L'EMPRENEDORIA

L’Institut Municipal d’Ocupació ‘Salvador Seguí’ de l’Ajuntament de Lleida (IMO) ha posat en marxa un programa de foment de l’ocupació de les persones joves a l’atur amb incentius econòmics per a la contractació a les empreses.

Aquest programa ofereix contractacions laborals per als joves, amb una durada mínima de 6 mesos i, al mateix temps, una formació simultània adaptada al lloc de treball.

La característica principal d’aquesta iniciativa innovadora és que parteix de l’experiència laboral per tal de fomentar que la persona obtingui un treball estable, adaptat al seu perfil ocupacional i es pugui acabar de formar adequadament a l’empresa.

Les empreses que es vulguin acollir al programa gaudiran d’una subvenció de fins a 4.000 euros per contractar una persona jove.

El col·lectiu al qual va adreçat aquest programa és el de persones d’entre 18 i 29 anys, que estiguin a l’atur, amb un nivell formatiu de Graduat en ESO, Batxillerat o Cicle formatiu de grau mitjà.

Aquest programa es va iniciar el 31 de desembre de 2016 i es poden acollir a les subvencions les empreses de la comarca del Segrià que contractin abans de l’1 de setembre de 2017.

L’entitat promotora a Lleida és l’Institut Municipal d’Ocupació ‘Salvador Seguí’, que gestiona les ofertes de feina, selecciona les persones participants i fa el seguiment dels llocs de treball i de les subvencions, mentre que les entitats que financen el projecte són el Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i el Servicio Público de Empleo Estatal.

Actualment, es disposa de 58 places per a contractes. Aquesta és la tercera edició que es desenvolupa aquest programa amb molt èxit, havent assolit més de 120 insercions laborals de joves.

Les persones o empreses que estiguin interessades s’han d’adreçar a l’Institut Municipal d’Ocupació, carrer Pere Palau, 5. Telèfon 973 242000. www.imolleida.com


<< Tornar

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Servei d'informació Telèfon 010 010 Informació i condicions d'ús Servei d'atenció a persones sordes o amb discapacitat auditiva i/o de fonació
Adreces, telèfons i fax municipals
paeria@paeria.cat

Veure aquesta web en:
versió mòbil | versió clàssica

© Ajuntament de Lleida | Avís legal
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, subvencionada pel Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de foment de l’emprenedoria emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el finançament del Fons Social Europeu.