Lleida Marxa
Inici Notícies

La Guàrdia Urbana de Lleida desmenteix la notícia d’una suposada agressió a un menor

Data de publicació: 4/1/2017

La Policia Local no ha utilitzat mesures de força en l’exercici de les seves funcions.

GUÀRDIA URBANA


Tall de veu de la regidora de Seguretat Ciutadana Sara Mestres.  (469 KB) Arxiu de so

Versió de la notícia per imprimir

Compartir:

Què és això?

La Guàrdia Urbana de Lleida desmenteix amb rotunditat la notícia que s’ha difòs per les xarxes socials on se l’acusa d’una suposada agressió a un menor. En cap moment la Policia Local ha utilitzat mesures de força ni ha agredit cap persona en l’exercici de les seves funcions.

Segons l’informe policial de la passada matinada, una patrulla de la Guàrdia Urbana estava realitzant un patrullatge preventiu a la zona de l’Eix Comercial i va veure dues persones amb caputxes i amb bosses a la mà. Aquestes persones, en observar els agents, van fugir corrents. En l’exercici de les seves funcions de seguretat, els agents van identificar les persones que havien fugit i un d’ells va manifestar haver-se fet mal a la cama mentre corria. Els agents van oferir-li assistència i van col·laborar amb aquesta persona. La persona identificada va explicar que havia enganxat cartells amb cola. En cap cas els agents van utilitzar la violència en l'exercici de les seves funcions.


<< Tornar

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Servei d'informació Telèfon 010 010 Informació i condicions d'ús Servei d'atenció a persones sordes o amb discapacitat auditiva i/o de fonació
Adreces, telèfons i fax municipals
paeria@paeria.cat

Veure aquesta web en:
versió mòbil | versió clàssica

© Ajuntament de Lleida | Avís legal
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, subvencionada pel Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de foment de l’emprenedoria emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el finançament del Fons Social Europeu.