Lleida Marxa
Inici Notícies

Dispositiu especial de seguretat i trànsit per a la Cavalcada de Reis 2017 a Lleida

Data de publicació: 4/1/2017

Entre altres, s’han previst desviaments de trànsit per garantir-ne el bon funcionament i minimitzar l’afectació

REGIDORIA DE SEGURETAT CIUTADANA I DE LES POLÍTIQUES PER AL CIVISME I LA IGUALTAT


Versió de la notícia per imprimir

Compartir:

Què és això?

L’Ajuntament de Lleida ha previst un dispositiu especial per vetllar per la seguretat en la Cavalcada de Reis. Un centenar de persones formaran part d’aquest dispositiu, integrat per agents de la Guàrdia Urbana, els Bombers, membres de Protecció Civil, Creu Roja, etc. Per garantir el bon funcionament i minimitzar l’afectació, s’han previst desviaments de trànsit en les zones per on passa el recorregut.

Recorregut: Els Reis d’Orient arribaran a les 17.30 hores a l'estació Lleida-Pirineus i iniciaran el recorregut a les 18 h, des de la plaça Ramon Berenguer IV. La comitiva reial recorrerà la rambla de Ferran i l’avinguda Francesc Macià. Creuarà el Pont Vell i passarà per l’avinguda de les Garrigues, l’avinguda de València, l’avinguda de l’Estudi General i tornarà pel pont de la Universitat, la plaça Espanya i l’Avinguda de Madrid. El recorregut, de 2,8 km, finalitzarà a l’avinguda de Blondel, davant de l’Ajuntament de Lleida, on es fa la tradicional recepció als nens i les nenes de la ciutat i el lliurament de les claus per accedir a totes les cases de la ciutat. Es calcula que el dispositiu haurà finalitzat cap a les 22.30 h.

Per garantir la formació prèvia, la desfilada i la sortida posterior a la seva finalització, s’han previst els següents desviaments:

-Sobre les 16 h es desviarà el trànsit de la plaça de Berenguer IV. Els punts de tall seran les cruïlles d’Anselm Clavé amb Comtes d’Urgell, Príncep de Viana amb Comtes d’Urgell i Victorià Muñoz amb Camí de Granyena.

-Posteriorment es desviarà el trànsit del Pont Vell. Els punts de tall seran l’avinguda de les Garrigues amb el carrer Agustins, plaça d’Espanya i Roger de Llúria amb l’avinguda de Tortosa.

-Per últim, es desviarà el trànsit de l’avinguda de València, Pont de la Universitat i plaça d’Espanya. Els punts de tall seran als carrers Riu Ebre amb Dra. Castells, avinguda de l’Estudi General amb LL-11, Jaume II amb Pere Cabrera, avinguda de l’Alcalde Areny amb República del Paraguai, avinguda de Madrid amb República del Paraguai i Acadèmia amb avinguda de Catalunya.

Quedaran afectats els tres ponts centrals de la ciutat. La circulació a l’Eix que conformen els carrers d’Anselm Clavé i de Príncep de Viana amb el Pont de Príncep de Viana i Victorià Muñoz està previst restablir-la al voltant de les 19 h. El Pont Vell i el Pont de la Universitat s’obriran al trànsit rodat quan, un cop acabada la Cavalcada, les vies de l’itinerari quedin lliures de carrosses i de públic.

Recomanacions

Per creuar el riu amb el vehicle a partir de les 16 hs, es recomana utilitzar el Pont dels Instituts i el de Pardinyes, que són els dos que no es veuen afectats per l’itinerari de Cavalcada.

Els veïns del barri de Noguerola podran entrar i sortir de la zona per l’avinguda del Segre (sector Pardinyes). Durant la Cavalcada, la connexió amb vehicle entre el barri de Pardinyes i el centre de la ciutat s’haurà de fer pel carrer de Comtes d’Urgell i l’avinguda de Prat de la Riba.

Els vehicles estacionats al carrer Jaume II (incloent-hi els pàrquings particulars) no podran sortir del carrer mentre la Cavalcada circuli per l’avinguda de València. Si han de fer ús del vehicle en aquesta franja horària es recomanable que l’estacionin fora del circuit de Cavalcada amb anterioritat.

Els autobusos de les línies que circulen per l’itinerari de Cavalcada també seran desviats.

El pas de la Cavalcada de Reis alterarà, com cada any, el funcionament dels pàrquings soterrats de la Plaça de Sant Joa i, avinguda de Madrid i el de la Plaça de Blas Infante.

Dispositiu especial de seguretat viària i ciutadania als eixos comercials amb motiu de les festes nadalenques


<< Tornar

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Servei d'informació Telèfon 010 010 Informació i condicions d'ús Servei d'atenció a persones sordes o amb discapacitat auditiva i/o de fonació
Adreces, telèfons i fax municipals
paeria@paeria.cat

Veure aquesta web en:
versió mòbil | versió clàssica

© Ajuntament de Lleida | Avís legal
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, subvencionada pel Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de foment de l’emprenedoria emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el finançament del Fons Social Europeu.