Lleida Marxa
Inici Notícies

El Camarlenc segueix la ruta pels barris per recollir les cartes dels infants de la ciutat

Data de publicació: 3/1/2017

L’alcalde Ros ha saludat l’emissari reial en la visita que ha fet a l’Associació de Veïns de Cappont

REGIDORIA DE LES POLÍTIQUES A FAVOR DE LA CREATIVITAT, LA CULTURA I ELS ESPORTS

El Gran Camarlenc segueix la seva ruta pels barris de la ciutat per recollir les cartes dels infants de Lleida a Ses Majestats els Reis d’Orient. Aquest dimarts al matí ha estat a Cucalòcum i a la Biblioteca Pública. A la tarda ha visitat les associacions de veïns d’Universitat, l’Ereta i Cavallers, l’associació de comerciants del carrer del Carme, l’Eix Comercial (a la plaça de la Sal i la plaça de Sant Joan), el Col·lectiu Cultural de Cappont i l’associació de comerciants del barri. També ha passat per l’Av de Cappont i ha acabat a l’AV de Jaume I.

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha saludat l’emissari reial al seu pas per l’AV de Cappont i li ha agraït el treball que està fent per ajudar als Reis Mags recollint les cartes dels nens i les nenes de la ciutat amb els seus desitjos.

Després que els més petits li hagin lliurat les seves missives per a Ses Majestats, el grup de gospel de Cappont ha ofert una actuació al mateix local veïnal. El patge reial acaba demà la ruta fent l’última parada al Palau de la Paeria, a les 19 h.

Per donar a conèixer el recorregut del Camarlenc i la informació sobre la Cavalcada 2017, la Paeria ha editat un flyer, que com cada any, té una segona utilitat. En aquest cas, el retallable d’enguany es pot transformar en una safata per deixar una mica de fruita o alguna cosa per picar per als Reis.


<< Tornar

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Servei d'informació Telèfon 010 010 Informació i condicions d'ús Servei d'atenció a persones sordes o amb discapacitat auditiva i/o de fonació
Adreces, telèfons i fax municipals
paeria@paeria.cat

Veure aquesta web en:
versió mòbil | versió clàssica

© Ajuntament de Lleida | Avís legal
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, subvencionada pel Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de foment de l’emprenedoria emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el finançament del Fons Social Europeu.