Lleida Marxa
Inici Notícies

La imatge dels Reis Mags de Lleida identificarà els tortells del Gremi de Forners

Data de publicació: 2/1/2017

La tinent d’alcalde Montse Parra assisteix a la presentació de la campanya d’aquestes tradicionals postres

La previsió és vendre unes 200.000 unitats en tota la demarcació territorial

REGIDORIA DE LES POLÍTIQUES A FAVOR DE LA CREATIVITAT, LA CULTURA I ELS ESPORTS

El Gremi de Forners de Lleida acompanyarà els tortells de Reis d’enguany amb la imatge dels Reis Mags de la ciutat de Lleida, segons han explicat aquest matí el president del col·legi professional, Manuel Llaràs, i la tinent d’alcalde i regidora de Cultura, Montse Parra, durant la presentació de la campanya d’aquestes postres

Llaràs, que ha agraït la col·laboració de l’Ajuntament de Lleida en la iniciativa, ha explicat que la novetat d’enguany de la campanya dels tortells de reis era el fet diferencial que identifica la ciutat de Lleida amb una cultura tan arrelada en les nostres tradicions com aquestes postres. Per aquest motiu les targetes que acompanyaran els tortells i els cartells anunciadors penjats a les botigues associades que els venguin, lluiran el dibuix dissenyat per Oriol Caminal, que s’il·lustra amb els mateixos uniformes que SSMM porten durant la cavalcada.

La finalitat és identificar els tortells del Gremi com un producte de proximitat, de territori i connectat a la cultura popular, segons ha manifestat Llaràs, que preveu una bona campanya, en la qual es poden arribar a vendre unes 200.000 unitats a la demarcació de Lleida.

El president dels forners ha defensat els tortells del gremi davant la competència del producte de gran distribució, assenyalant l’abús d’additius d’aquests. “El nostre és un producte sa, que té una caducitat més curta, davant de tortells elaborats, fins amb 114 ingredients, dels quals entre el 60 i 80% són additius”.

La tinent d’alcalde Montse Parra ha agraït la iniciativa del Gremi d’identificar la campanya dels tortells amb la imatge dels Mags de Lleida, que es projecta amb la Seu Vella de fons, un fet que ha atribuït a la tria de l’autor del disseny, Oriol Caminal, “un dels dibuixants que coneix molt bé les festes i cultura popular de la ciutat, ja que és un habitual col·laborador de la Regidoria”.

A l’acte de presentació de la campanya també hi ha assistit l’Oriol Caminal, la regidora Marta Gispert, així com Francesc Tersa i Manel Pelay, en representació de l’Associació de Reis Mags de Lleida.


<< Tornar

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Servei d'informació Telèfon 010 010 Informació i condicions d'ús Servei d'atenció a persones sordes o amb discapacitat auditiva i/o de fonació
Adreces, telèfons i fax municipals
paeria@paeria.cat

Veure aquesta web en:
versió mòbil | versió clàssica

© Ajuntament de Lleida | Avís legal
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, subvencionada pel Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de foment de l’emprenedoria emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el finançament del Fons Social Europeu.