Lleida Marxa
Inici Notícies

L’alcalde Ros sintetitza en dotze piulades les accions més destacades de la Paeria en 2016

Data de publicació: 1/1/2017

Genera l’etiqueta de hashtag #LleidaEl2016 per fer un resum de la gestió municipal

ALCALDIA


Versió de la notícia per imprimir

Compartir:

Què és això?

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha fet ús de les xarxes socials per concentrar en 12 piulades el resum sobre quina ha estat la gestió del Govern municipal durant l’any que hem acomiadat. El paer en cap ha fet ús del Twitter, on ha generat l’etiqueta de hashtag #LleidaEl2016, per fer aquest repàs, que a més ha enllaçat amb les informacions de referència, que han anat apareixent al llarg de l’any al web de l’Ajuntament de Lleida, per generar la seva viralitat.

.@angelrosdomingo s’ha centrat doncs en els titulars de fets succeïts i fefaents, per dur-nos pel fil conductor d’aquesta síntesi de gestió, que ha volgut iniciar amb el reconeixement que l’Ajuntament de Lleida ha renovat per segon any consecutiu la màxima puntuació com a institució més transparent.

El repàs inclou la majoria de les àrees de gestió municipal. Així doncs, es recull l’esforç per fer de Lleida una ciutat cada cop més sostenible, amb inversions com els boscos urbans, i on la qualitat de vida sigui millor superior a la mitjana europea, com reconeixen les persones grans qui hi habiten. També es fa ressò de la sensibilització del Govern de la Paeria per trobar l’adient desenvolupament comercial, en encarregar els estudis tècnics que serveixin de guia; o les inversions urbanes en matèria patrimonial, al Centre Històric per recuperar el Call Jueu.

El paer en cap fa especial referència a aspectes de la vida cultural de la ciutat, que han tingut o tindran un protagonisme ben aviat. Es refereix al merescut homenatge de la figura d’Enric Granados, el músic més universal de la nostra història; a la nova seu del Museu Morera, les obres de la qual començaran enguany amb un gran acord institucional, o la ubicació del Centre Experimental de la Cinematografia i Arts Audioviosuals de Catalunya al Magical, com a demostració de l’aposta de la Paeria en potenciar la indústria cultural.

Un repàs on no podia mancar inversions en serveis per a les persones, com el trasllat de l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania o la propera licitació de l’estació d’autobusos. Tot plegat, per poder seguir mirant al futur i continuar treballant pels lleidatans i lleidatanes amb els nous pressupostos aprovats pel consistori, que se centren en l’atenció social, l’ocupació i els serveis públics.

Un any on tots vàrem gaudir una mica la glòria olímpica en fer una mica nostre el triomf de Saül Craviotto, un esportista que sempre ha tingut el suport de l’Ajuntament de Lleida, als Jocs de Rio.


<< Tornar

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Servei d'informació Telèfon 010 010 Informació i condicions d'ús Servei d'atenció a persones sordes o amb discapacitat auditiva i/o de fonació
Adreces, telèfons i fax municipals
paeria@paeria.cat

Veure aquesta web en:
versió mòbil | versió clàssica

© Ajuntament de Lleida | Avís legal
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, subvencionada pel Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de foment de l’emprenedoria emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el finançament del Fons Social Europeu.