Lleida Marxa
Inici Notícies

L’Ajuntament de Lleida dóna la benvinguda a l’Ouiam, la primera lleidatana del 2017

Data de publicació: 1/1/2017

El tinent d’alcalde Xavier Rodamilans visita la nena i felicita els pares a l’hospital universitari Arnau de Vilanova

REGIDORIA DE LES POLÍTIQUES PER ALS DRETS DE LES PERSONES

El tinent d’alcalde Xavier Rodamilans han visitat aquest migdia a l’hospital universitari Arnau de Vilanova a l’Ouiam Ghalem Elaidowssi, el primer nadó lleidatà del 2017 i ha felicitat els seus pares Taufic i Asma per la bona nova.

L’Ouiam, nom que en l’àrab vol dir ‘Amor’, ha nascut quan passaven 20 minuts de la 1 de la matinada i ha pesat 4,300 kg, amb una alçada de 49 centímetres. Els pares tenien programat l’ingrés a l’hospital ahir al matí, però, fins a les 9 del vespre, l’Asma no va començar a tenir les contraccions més fortes, posant-se de part a mitjanit.

El tinent d’alcalde Rodamilans, que ha estat acompanyat de la supervisora d’infermeria de l’hospital María José San Martín, ha lliurat uns obsequis a la nena i la mare.

L’Ouiam és el segon nadó de la família Ghalem Elaidowssi. El seu germà gran, l’Elfman, de 3 anys, està molt content i amb ganes de conèixer a la seva germana, segons ha explicat Taufic. Aquest també ha manifestat l’alegria que la seva filla hagi estat la primera lleidatana de l’any, però ha comentat que el que més feliç el feia era el bon estat de salut de la nena i la mare després del part.

Acompanyant el tinent d’alcalde Rodamilans també hi havia una representació del Gremi de Forners de Lleida, que ha volgut mantenir la tradició i fer bona la dita que els nens que naixen venen amb un pa sota el braç. Per aquest motiu, han obsequiat als pares de l’Ouiam amb un any de pa gratis per la seva família, que els hi serà lliurat diàriament per un dels forns de Mollerussa, on resideixen.

Una delegació del gremi, encapçalada pel seu president, Manel Llaràs, li ha fet lliurament d’una barra de pa i li ha anunciat que també tindrà durant tot l’any els productes típics de les tradicions catalanes al llarg del 2017: tortell de Reis, mona de Pasqua, coca de Sant Joan i pa de Sant Jordi. El pare de l’Ouiam ha agraït sorprès el detall del Gremi de Forners.

Els forners també han aprofitat l’estada a l’hospital i, després de visitar l’Ouiam, han lliurat l’Albert Aldavert Sopa, el primer lleidatà del 2016, un pastís d’aniversari, que posa fi al període anual amb el qual la seva família ha estat obsequiada pel gremi.


<< Tornar

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Servei d'informació Telèfon 010 010 Informació i condicions d'ús Servei d'atenció a persones sordes o amb discapacitat auditiva i/o de fonació
Adreces, telèfons i fax municipals
paeria@paeria.cat

Veure aquesta web en:
versió mòbil | versió clàssica

© Ajuntament de Lleida | Avís legal
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, subvencionada pel Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de foment de l’emprenedoria emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el finançament del Fons Social Europeu.