Lleida Marxa
Inici Notícies

"Al carrer, tots hi pintem"

Data de publicació: 22/9/2004

Sota aquest lema, 600 alumnes d'escoles de Lleida i de l'Escola Municipal de Belles Arts han pintat un mural a la Rambla d'Aragó com a celebració del Dia Europeu sense Cotxes

MEDI AMBIENT I HORTA


Versió de la notícia per imprimir

Compartir:

Què és això?

La Rambla d'Aragó de Lleida ha centrat aquest any la celebració simbòlica del Dia Europeu sense cotxes a la ciutat. El carrer, que ha estat tallat al trànsit des de les 9.30h fins a les 13 h, ha estat l'escenari de la pintada mural "Al carrer, tots hi pintem", acte central del Dia sense cotxes a Lleida. 600 alumnes dels col·legis Santa Anna, CEIP Pràctiques I, Col·legi Sant Jaume i CEIP Frederic Godàs han dibuixat amb guixos de colors el paviment de la Rambla d'Aragó, sense cotxes.
També s'han realitzat jocs tradicionals al carrer amb la col·laboració dels avis i àvies de la Coordinadora de Jubilats.
Així mateix s'han sumat al Dia sense cotxes els alumnes del CEIP Pardinyes, que realitzen activitats sobre la mobilitat sostenible davant del centre, al carrer Sant Pere Claver, tancat al trànsit des de les 10h del matí fins a les 17h.
L'alcalde de Lleida, Àngel Ros, juntament amb la regidora de Sostenibilitat i Medi Ambient, Mercè Rivadulla, i els regidors de totes les àrees implicades en la celebració d'aquesta jornada, ha recorregut la Rambla d'Aragó i ha destacat la importància pedagògica de la celebració del Dia Sense Cotxes.

<< Tornar

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Servei d'informació Telèfon 010 010 Informació i condicions d'ús Servei d'atenció a persones sordes o amb discapacitat auditiva i/o de fonació
Adreces, telèfons i fax municipals
paeria@paeria.cat

Veure aquesta web en:
versió mòbil | versió clàssica

© Ajuntament de Lleida | Avís legal
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, subvencionada pel Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de foment de l’emprenedoria emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el finançament del Fons Social Europeu.