Lleida Marxa
Inici Notícies

Obren les piscines de Cappont

Data de publicació: 1/7/2004

L'alcalde, Àngel Ros, ha inaugurat les piscines municipals de Cappont.


Versió de la notícia per imprimir

Compartir:

Què és això?

El complex inclou dues piscines rectangulars de 16.67x25 m i 16.67x 7.85 m i una d’infantil, de forma circular, de 6 m de diàmetre. L’equipament es completa amb vestuaris, guardaroba, despatx per al socorrista amb farmaciola i les instal·lacions tècniques de les piscines.

El terreny del complex s’ha urbanitzat amb sauló, un paviment porós tipus tenisquick i gespa. El pressupost d’execució ha estat de 519.592 €. L’equipament s'ha construït en una parcel·la de 3.700 m2 situada en la confluència de l’av. de València i del carrer del Riu Besós.

Tant les piscines de Cappont com les del Secà, inaugurades aquesta setmana, les promou Gimnàs Lleida, en el marc de la concessió municipal a aquesta empresa per construir i explotar un equipament esportiu a l’av. de Rovira Roure.

A més de l'alcalde, a la inuguració han assistit Andreu Pérez, president de l'AV de Cappont; Josep Castarlenas, director gerent de Gimnàs Lleida, Marta Camps, 4a tinenta d’alcalde i regidora d’Urbanisme, regidors de la Paeria i tècnics de l'Ajuntament i de l'empresa constructora. L'acte va acabar amb l'actuació del grup de gimnàstica aquàtica "Aquamàgic".

<< Tornar

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Servei d'informació Telèfon 010 010 Informació i condicions d'ús Servei d'atenció a persones sordes o amb discapacitat auditiva i/o de fonació
Adreces, telèfons i fax municipals
paeria@paeria.cat

Veure aquesta web en:
versió mòbil | versió clàssica

© Ajuntament de Lleida | Avís legal
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, subvencionada pel Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de foment de l’emprenedoria emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el finançament del Fons Social Europeu.