Lleida Marxa
Inici Notícies

Festa del Medi Ambient a la Mitjana

Data de publicació: 1/6/2004

MEDI AMBIENT I HORTA


Versió de la notícia per imprimir

Compartir:

Què és això?

La Regidoria de Sostenibilitat i Medi Ambient organitza, el diumenge 6 de juny, la Festa del Medi Ambient a l'entrada del Parc de la Mitjana.
A partir de les 10h hi haurà múltiples activitats com un joc de residus, una Exposició sobre l’ús de la bicicleta, una Mostra de cuines solars i maqueta sobre energies renovables i altres activitats gratuïtes que requereixen inscripció prèvia com una Ruta d'observació d'ocells a La Mitjana, una visita guiada als racons de la Mitjana, Tallers de cuina solar i Ruta amb bicicleta. A les 12h la companyia La Baldufa presentarà l'espectacle "El Safari" i la "Construcció de l'arbre del desig". Més informació i inscripcions a la regidoria de Sostenibilitat i Medi Ambient (973- 700 455) i infosostenible@paeria.es.


<< Tornar

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Servei d'informació Telèfon 010 010 Informació i condicions d'ús Servei d'atenció a persones sordes o amb discapacitat auditiva i/o de fonació
Adreces, telèfons i fax municipals
paeria@paeria.cat

Veure aquesta web en:
versió mòbil | versió clàssica

© Ajuntament de Lleida | Avís legal
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, subvencionada pel Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de foment de l’emprenedoria emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el finançament del Fons Social Europeu.