Lleida Marxa
Inici Notícies

La Paeria posa en marxa una nova aplicació mòbil adreçada als joves de Lleida

Data de publicació: 15/4/2014

La tinenta d’alcalde Montse Mínguez destaca l’aposta de la Paeria per la innovació constant i per arribar als joves a través dels canals de difusió més utilitzats en l’actualitat

JOVENTUT

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Lleida ha presentat avui una nova aplicació mòbil adreçada als joves de Lleida que té l’objectiu de difondre informació sobre les activitats pròpies de la regidoria, de les entitats juvenils de la ciutat i sobre altres informacions i convocatòries que puguin ser d’interès per als nois i noies de Lleida.

La tinenta d’alcalde i regidora de Noves Tecnologies Montse Mínguez i el regidor de Joventut, Oriol Yuguero, han destacat l’aposta de la Paeria per la innovació constant i per arribar als joves a través dels canals de difusió més utilitzats en l’actualitat, com són els telèfons mòbils o les tauletes. La nova aplicació mòbil, segons Yuguero, amplia les eines de comunicació de la regidora i de les entitats adreçades als joves “la regidoria de Joventut amplia els mecanismes de difusió de la informació per via telemàtica, i s’afegeix al web, a l’E-News, al Facebook i al Twitter, entre altres”, ha conclòs el responsable de Joventut.

Per la seva banda, Montse Mínguez, ha encoratjat les entitats a bolcar les seves activitats i propostes en la nova aplicació i aprofitar les sinèrgies que generen les noves tecnologies, especialment adreçades als joves, que les perceben com un llenguatge propi.

La nova aplicació mòbil permet difondre la informació en funció dels interessos i necessitats de cada jove, alhora que permet una gran immediatesa tant pel que fa a la recepció de la informació com en la possibilitat de fer-ne un retorn a l’emissor i, també, a les xarxes socials, reforçant la difusió de la informació. D’aquesta manera s’aconsegueix un treball proactiu en la difusió de les activitats, aconseguint arribar a més públic potencial.

La nova aplicació mòbil consta de cinc apartats, que són: novetats, agenda jove, entitats, convocatòries i serveis.

1. Novetats: Apartat amb informacions rellevants

2. Agenda Jove: Apartat que inclou totes les activitats que es publiquen al butlletí trimestral Agenda Jove, ordenades per temes i amb possibilitat de desplegar cada una de les activitats per obtenir més informació.

3. Entitats: Espai per entitats juvenils de Lleida, on cada una pot gestionar la seva informació i introduir les activitats que realitza.

4. Convocatòries: Apartat que inclou informacions externes a la Regidoria de Joventut en qualsevol àmbit d’interès juvenil: camps de treball, beques, concursos, activitats culturals, etc. Totes les informacions estan classificades per temes, la qual cosa permet realitzar cerques i activar subscripcions per rebre avisos de les novetats que es van introduint. Algunes de les temàtiques que es podran trobar estaran relacionades amb treball, formació, internacional, beques, premis i concursos, lleure, esports, creació, música, festes, salut, participació i voluntariat i literatura entre altres.

5. Serveis: Apartat on els joves podran consultar els equipaments i serveis que ofereix la Regidoria, amb les respectives adreces i contactes.

L’elaboració de continguts compta amb la col·laboració del servei Europe Direct de la Regidoria de Cooperació Territorial i Projecció Exterior, que aporta informació sobre temes de mobilitat internacional.

A la presentació de l’APP de Joventut hi ha assistit els joves del curs “Reporters La Palma”, que han exercit de reporters.

Descarrega l'APP "Joventut Lleida"  - Google Play (versió Android)

Descarrega l'APP "Joventut Lleida"  - iTunes (versió iOS)


<< Tornar

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Servei d'informació Telèfon 010 010 Informació i condicions d'ús Servei d'atenció a persones sordes o amb discapacitat auditiva i/o de fonació
Adreces, telèfons i fax municipals
paeria@paeria.cat

Veure aquesta web en:
versió mòbil | versió clàssica

© Ajuntament de Lleida | Avís legal
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, subvencionada pel Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de foment de l’emprenedoria emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el finançament del Fons Social Europeu.