Lleida Marxa
Inici Notícies

La sala Jaume Magre acull una conferència sobre el tractament anticoagulant oral antivitamina-K

Data de publicació: 17/1/2014

L’alcalde de Lleida presideix l’acte, que ha comptat amb el Dr. Joan Carles Souto i que ha estat organitzat per l’Associació Anticoagulats de Lleida

PARTICIPACIO CIUTADANA, GENT GRAN, VOLUNTARIAT SENIOR

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha presidit aquesta tarda la conferència “Control i autocontrol del tractament anticoagulant oral amb fàrmacs antivitamina K”, que ha anat a càrrec del Dr. Joan Carles Souto. L’acte, que s’ha fet a la sala Jaume Magre, de la Regidoria d’Educació, ha estat promogut per l’Associació Anticoagulats de Lleida. L’alcalde ha valorat la feina que fa aquesta entitat amb les persones afectades per l’anticoagulació, amb l’assessorament, l’orientació i la representació d’aquest col·lectiu. Ros també ha posat en relleu l’associacionisme, que és especialment rellevant en l’àmbit de la salut, ja que les comunitats de persones que es creen donen un servei a la població molt important.

Ros ha donat la benvinguda als assistents i ha presentat el conferenciant, juntament amb el president de l’associació Anticoagulats de Lleida, José Luis Calvo. La regidora de Participació Ciutadana, Dolors Arderiu, també ha assistit a l’acte.

El tractament anticoagulant oral amb fàrmacs antivitamina-K fa que la sang tardi més temps en coagular. La coagulació del a sang és un mecanisme propi de l’organisme per reparar les lesions dels vasos sanguinis per evitar hemorràgies.

Joan Carles Souto és doctor en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona (2001) i és metge adjunt de la Unitat d’Hemostàsia i Trombosi de l’Hospital de Sant Pau i cap clínic de diagnòstic, tractament i investigació de la Unitat. Entre altres, ha publicat més de 120 articles científics en revistes internacionals i pertany a diverses societats científiques nacionals i internacionals.


<< Tornar

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Servei d'informació Telèfon 010 010 Informació i condicions d'ús Servei d'atenció a persones sordes o amb discapacitat auditiva i/o de fonació
Adreces, telèfons i fax municipals
paeria@paeria.cat

Veure aquesta web en:
versió mòbil | versió clàssica

© Ajuntament de Lleida | Avís legal
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, subvencionada pel Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de foment de l’emprenedoria emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el finançament del Fons Social Europeu.