Lleida Marxa
Inici Notícies

La Paeria estalviarà el 66% del cost de les notificacions gràcies a la transmissió electrònica

Data de publicació: 25/10/2013

LleidaNET i l'Ajuntament de Lleida presenten les xifres d'impacte de la implantació d'un sistema que fa les notificacions via e-mail amb certificació digital, reduint temps i diners en el procés

ACCÉS - Informàtica

L’empresa LleidaNet i l’Ajuntament de Lleida han presentat en el marc de Municipàlia les xifres d'impacte que representa la implantació de la notificació electrònica respecte al mateix procediment fet pel sistema clàssic de paper i tramesa postal. Aquest nou sistema permet un estalvi mínim del 66% només en la tramesa. A això s'han d'afegir els costos d'impressió i la manipulació, que poden significar estalvis importants, de centenars de milers d'euros a l'any, en una corporació com l'Ajuntament de Lleida.

LleidaNET ha desenvolupat aquest nou sistema de transmissió de notificacions via e-mail amb cerificació digital i plena validesa legal. El sistema permet reduir el temps de la tramesa i gestió de més de dos dies a alguns minuts. El major benefici està en l'augment d’eficiència i la millora del servei als ciutadans, ja que al marge la millora pel que fa al temps i els diners, facilita una senzilla integració amb els processos i les tramitacions electròniques de la Paeria.

L'Ajuntament de Lleida ja ha iniciat la implantació d'aquest nou sistema de tramesa que està previst que s'estengui en tots els processos i els tràmits que impliquen notificacions.

La presentació de les xifres d’impacte que suposa aquest sistema s’ha fet aquest dijous, a l'estand que LleidaNET té a Municipàlia.

LleidaNET és una empresa tecnològica lleidatana, ubicada en el Parc Científic i Tecnològic de Lleida, i que compta amb delegacions a Miami (USA), Londres, Santiago de Chile, Bogotà, Sao Paulo, Madrid, New Delhi i, recentemnet, Tokyo al Japó.


<< Tornar

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Servei d'informació Telèfon 010 010 Informació i condicions d'ús Servei d'atenció a persones sordes o amb discapacitat auditiva i/o de fonació
Adreces, telèfons i fax municipals
paeria@paeria.cat

Veure aquesta web en:
versió mòbil | versió clàssica

© Ajuntament de Lleida | Avís legal
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, subvencionada pel Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de foment de l’emprenedoria emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el finançament del Fons Social Europeu.