Lleida Marxa
Inici Notícies

Lleida participa en la reunió del Consorci Europeu Open-DAI a Istanbul

Data de publicació: 19/6/2013

La propera reunió del consorci es durà a terme a Lleida el proper mes de Novembre

ACCÉS - Informàtica

L’Ajuntament de Lleida participa aquests dies a la reunió del Consorci Europeu Open-DAI, que es celebra a Istanbul. El consorci europeu Open-Dai (Opening Data Architectures and Infrastructures of European Public Administrations) té com a objectiu testejar el potencial i l’eficàcia de les dades obertes (Open Data) de diferents administracions públiques per crear nous serveis i aplicacions, dirigides a les empreses, als ciutadans i a les mateixes administracions públiques.

En el cas de Lleida, aquest projecte s'insereix dins la estratègia de "Lleida Smart Green City" i es centra en obrir en Open Data dades referents a accessibilitat i mobilitat i, al voltant de les mateixes, desenvolupar aplicacions, tant web com smartphone, per a ús personal o professional.

En aquesta reunió hi participen també les empreses BDigital i Ponent-2002 del Parc Científic i Tecnològic de Lleida, que col•laboren en el projecte. Dins la part desenvolupada per Lleida en el projecte també es contempla la integració de les dades obertes de l’Ajuntament de Lleida amb els entorns Google, que està duent a terme Ponent-2002 juntament amb l’Ajuntament de Lleida, el Parc Tecnològic i l’Escola Politècnica de la Universitat de Lleida.

En el consorci hi participen les ciutats de Lleida, Barcelona, Karlshamn (Suècia), Ordu (Turquia) i la Regió del Piemont (Itàlia), així mateix hi col•laboren empreses de tots aquest països. La propera reunió del consorci tindrà lloc a Lleida el proper mes de novembre.

Aquest projecte està finançat pel programa europeu de suport a polítiques TIC com a part de la innovació i la competitivitat (PIC - call 2011).

Més informació a: www.open-dai.eu

Open DAI


<< Tornar

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Servei d'informació Telèfon 010 010 Informació i condicions d'ús Servei d'atenció a persones sordes o amb discapacitat auditiva i/o de fonació
Adreces, telèfons i fax municipals
paeria@paeria.cat

Veure aquesta web en:
versió mòbil | versió clàssica

© Ajuntament de Lleida | Avís legal
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, subvencionada pel Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de foment de l’emprenedoria emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el finançament del Fons Social Europeu.