Lleida Marxa
Inici Notícies

El Plenari dels Infants i dels Adolescents, al Magical i al Parc Científic

Data de publicació: 16/5/2013

La visita forma part dels actes organitzats amb motiu de la celebració del Dia Internacional d'Internet el 17 de maig

ACCÉS - Informàtica


Versió de la notícia per imprimir

Compartir:

Què és això?

El paer en cap, Àngel Ros, ha acompanyat avui els integrants del Plenari dels Infants i dels Adolescents en el recorregut que han realitzat per les instal·lacions del Magical i el Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari. L'alcalde, juntament amb la tinenta d'alcalde Montse Mínguez, ha explicat a una cinquantena de nois i noies, membres del Plenari, les característiques d’aquests equipaments i els ha animat a optar per estudis científics. Al Parc treballen més de 1.300 persones de perfil jove.

A través de la visita, els infants han conegut quines empreses hi tenen la seu al complex situat al turó de Gardeny i en quins projectes es treballa tant al Parc Científic com al Magical. Precisament, el tema de treball del Plenari dels Infants enguany és "La Ciutat Smart". La visita s’ha emmarcat en els actes que la Paeria i la seva Xarxa de Telecentres han organitzat al voltant del Dia Internacional d'Internet que se celebra el 17 de maig.


<< Tornar

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Servei d'informació Telèfon 010 010 Informació i condicions d'ús Servei d'atenció a persones sordes o amb discapacitat auditiva i/o de fonació
Adreces, telèfons i fax municipals
paeria@paeria.cat

Veure aquesta web en:
versió mòbil | versió clàssica

© Ajuntament de Lleida | Avís legal
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, subvencionada pel Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de foment de l’emprenedoria emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el finançament del Fons Social Europeu.