Lleida Marxa
Inici Notícies

Més de 150 persones han assistit al lliurament dels premis del Concurs de Cartes Telemàtiques

Data de publicació: 6/2/2013

Els guanyadors han estat Alba Porta, Enric Condal i Javier Zapater

ACCÉS - Informàtica

Més de 150 persones han assistit avui al lliurament dels premis del Concurs de Cartes Telemàtiques, que ha tingut lloc a l'Auditori Municipal de Música Enric Granados. L'alcalde, Àngel Ros, ha presidit aquest acte acompanyat per la regidora Montse Mínguez i els patrocinadors i col·laboradors del certamen. El paer en cap ha lloat les cartes distingides i les del conjunt de participants i ha dit que "el país té futur amb nens i nenes com els que han escrit enguany".

Els guanyadors, Alba Porta, Enric Condal i Javier Zapater han rebut una llibreta d'Ibercaja amb 200 €. Per la seva part, els 10 accèssits han estat premiats amb un val per a material informàtic per valor de 60 € que facilita l'empresa lleidatana SEMIC. L'alcalde Ros també ha lliurat un obsequi i un diploma de participació a 21 centres educatius i al Centre de Dia dels Magraners. En aquesta edició ha destacat la participació del Col·legi Sagrada Família, amb 130 cartes, i del Col·legi Camps Elisis, amb 110 cartes. L'acte ha finalitzat amb la salutació del Banyetes a tots els assistents.


<< Tornar

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Servei d'informació Telèfon 010 010 Informació i condicions d'ús Servei d'atenció a persones sordes o amb discapacitat auditiva i/o de fonació
Adreces, telèfons i fax municipals
paeria@paeria.cat

Veure aquesta web en:
versió mòbil | versió clàssica

© Ajuntament de Lleida | Avís legal
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, subvencionada pel Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de foment de l’emprenedoria emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el finançament del Fons Social Europeu.