Lleida Marxa
Inici Notícies

El Servei Municipal de Cartes Telemàtiques als Reis Mags ha rebut prop de 2.800 correus

Data de publicació: 16/1/2013

La crisi econòmica està present en les peticions de molts infants i ofereixen els seus somriures per mitigar-la

ACCÉS - InformàticaVersió de la notícia per imprimir

Compartir:

Què és això?

El Servei de Cartes Telemàtiques als Reis Mags, que organitza l'Ajuntament de Lleida, ha rebut enguany prop de 2.800 correus. La majoria de cartes recullen els problemes derivats de la crisi econòmica. Molts infants ofereixen als Reis d'Orient renunciar als seus regals perquè ells, a canvi, amb la seva màgia portin feina, habitatges i aliments.

En aquesta edició destaca també la participació dels centres educatius mitjançant cartes col·lectives del seu alumnat. Tots aquests missatges expressen desitjos solidaris i molts d'ells posen a disposició de les famílies, el professorat i els veïns els seus somriures per mitigar els efectes de la crisi.

Així, les peticions de joguines i jocs concrets han baixat en relació a edicions anteriors del Concurs de Cartes Telemàtiques als Mags. En canvi, han augmentat les demandes solidàries. Altres infants fan peticions del tipus "que el pare deixi de fumar”.

La Paeria ofereix el servei de les Cartes Telemàtiques als Reis d’Orient des l’any 1989, el primer d'aquest estil. La iniciativa la patrocinen l’Obra Social de Ibercaja, les empreses SEMIC, SVT i +Press i el Col·legi de Periodistes de Catalunya.

El lliurament dels premis de l'edició d'enguany es durà a terme el proper dia 6 de febrer a l'Auditori Municipal Enric Granados.

 


<< Tornar

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Servei d'informació Telèfon 010 010 Informació i condicions d'ús Servei d'atenció a persones sordes o amb discapacitat auditiva i/o de fonació
Adreces, telèfons i fax municipals
paeria@paeria.cat

Veure aquesta web en:
versió mòbil | versió clàssica

© Ajuntament de Lleida | Avís legal
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, subvencionada pel Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de foment de l’emprenedoria emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el finançament del Fons Social Europeu.