Lleida Marxa
Inici Notícies

Els Reis Mags ja han rebut més de 1.700 cartes telemàtiques

Data de publicació: 1/1/2013

A través del servei que ofereix l’Ajuntament que permet enviar-les via Internet. Moltes d’elles han estat trameses des de telèfons mòbils

ACCÉS - Informàtica

Els Reis Mags d’Orient ja han rebut més de 1.700 cartes telemàtiques enviades des del servei que ofereix la Paeria per enviar-les via Internet. Com cada any l’Ajuntament de Lleida organitza el concurs de Cartes Telemàtiques als Reis d’Orient a través de la pàgina www.lleida.org/cartanadal. Aquest servei permet trametre la carta via on-line a ses Majestats i, alhora, participar en un concurs que premia la carta més simpàtica, més solidaria o amb més enginy.

Com a novetat, enguany, les cartes també es poden escriure a través de telèfons tipus smartphone, com els Android, iPhone, Windows Phone7 o Blackberry, cercant la mateixa adreça.

Les cartes es poden escriure des de qualsevol ordinador o smartphone amb connexió a Internet, així com també des dels ordinadors que ha habilitat l’Ajuntament als Telecentres, a la sala “R@conet” del Centre Ibercaja Lleida i també des dels ordinadors disponibles a l’estand de la Paeria a Cucalòcum, on el caragol Banyetes ja va escriure la seva carta el passat dimecres, dia 26.

Aquest concurs, organitzat per l’Ajuntament de Lleida, està patrocinat per l’Obra Social d’Ibercaja -entitat financera que col·laborarà també en la campanya “Espai solidari”-, les empreses SEMIC, SVT i +Press i el Col·legi de Periodistes de Catalunya.

Per escriure la carta i per a més informació a: http://www.lleida.org/cartanadal


<< Tornar

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Servei d'informació Telèfon 010 010 Informació i condicions d'ús Servei d'atenció a persones sordes o amb discapacitat auditiva i/o de fonació
Adreces, telèfons i fax municipals
paeria@paeria.cat

Veure aquesta web en:
versió mòbil | versió clàssica

© Ajuntament de Lleida | Avís legal
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, subvencionada pel Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de foment de l’emprenedoria emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el finançament del Fons Social Europeu.