Lleida Marxa
Inici Notícies

La Llar de Persones Sordes celebra el seu 59è aniversari

Data de publicació: 29/1/2012

Josep Presseguer comparteix aquesta celebració amb l’entitat i participa en l’homenatge que s’ha fet als socis que han fet 50 i 25 anys amb la Llar

La Llar de Persones Sordes de Lleida ha celebrat aquest cap de setmana el seu 59è aniversari. Aquest diumenge ha tingut lloc l’acte més solemne, amb una àmplia representació de les institucions i partits polítics lleidatans. El tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Lleida, Josep Presseguer, ha participat en aquest acte commemoratiu i ha reconegut la tasca que ha fet aquesta entitat durant els seus 59 anys. El tinent d’alcalde també s’ha posat a disposició de la Llar per treballar i col·laborar en aquells projectes que contribueixen a la integració i socialització d’aquest col·lectiu, com el projecte de reservar places en residències del territori.

En el torn dels parlaments, també s’ha incidit en l’obertura d’una delegació de la Federació de Persones Sordes de Catalunya, que es concretarà en els pròxims mesos i ajudarà a la descentralització i la millora dels serveis, segons la delegada a Lleida, Lídia Sánchez.

Durant l’acte, s’ha fet l’homenatge al soci José Antonio Mazarico pels seus 50 anys com a soci de l’entitat, i a Margarita Estradera, pels 25 anys. La presidenta de la Llar de Persones Sordes de Lleida, Montse García, ha agraït la presència dels representants institucionals i el suport que en rep l'entitat, perquè el treball que fa sigui de més qualitat i millori la situació de les persones sordes a la demarcació. Després s’ha ofert un aperitiu als assistents.

Prèviament, s’ha fet una missa a la parròquia la Mercè, oficiada pel pare Joaquim Millán, que ha estat interpretada en llengua de signes. Dins el programa d'actes de celebració d'aquest aniversari, la Llar de Persones Sordes va celebrar ahir una conferència sobre la “Història de Catalunya”, a càrrec de Daniel Buñuelo, del centre de Persones Sordes del Maresme. S’ha de recordar que aquest dimarts, 24 de gener, va celebrar-se Sant Francesc de Sales, patró dels sords.


<< Tornar

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Servei d'informació Telèfon 010 010 Informació i condicions d'ús Servei d'atenció a persones sordes o amb discapacitat auditiva i/o de fonació
Adreces, telèfons i fax municipals
paeria@paeria.cat

Veure aquesta web en:
versió mòbil | versió clàssica

© Ajuntament de Lleida | Avís legal
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, subvencionada pel Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de foment de l’emprenedoria emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el finançament del Fons Social Europeu.