Lleida Marxa
Inici Notícies

Àngel Ros destaca el compromís i la sensibilitat cultural de Màrius Carretero

Data de publicació: 11/3/2011

Durant el concert en homenatge a l’artista lleidatà

CULTURA

L’Auditori Municipal Enric Granados ha acollit aquest vespre un concert en homenatge a Màrius Carretero, a càrrec del músic i compositor Antoni Tolmos. L’acte d’homenatge ha comptat amb l’assistència de l’alcalde de Lleida, Àngel Ros, i la filla de l’artista, Núria Carretero. Durant el transcurs de l’esdeveniment, l’alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha destacat “el gran compromís i sensibilitat de Màrius Carretero amb la cultura, tant amb les polítiques culturals, com amb l’art, com amb la ciutat i el territori”. En aquest sentit, el paer en cap ha explicat que aquest homenatge “és la mostra de que la ciutat de Lleida segueix compartint els valors i l’art que en Màrius ens va trametre”, i ha definit Carretero com “un gran referent en les arts plàstiques i en la literatura”. Per la seva banda, Núria Carretero ha destacat “la gran estima de Màrius per la ciutat, que es fa palesa en la seva obra”.

El concert-homenatge dóna inici al cicle d’activitats que es duran a terme en els propers mesos per homenatjar l’artista lleidatà.

Màrius Carretero ha estat un dels principals referents del món artístic de Lleida. Membre durant més de 20 anys del Cercle de Belles Arts, i també vicepresident de l’entitat, l’artista mai va deixar de difondre l’art en totes les seves disciplines. 


<< Tornar

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Servei d'informació Telèfon 010 010 Informació i condicions d'ús Servei d'atenció a persones sordes o amb discapacitat auditiva i/o de fonació
Adreces, telèfons i fax municipals
paeria@paeria.cat

Veure aquesta web en:
versió mòbil | versió clàssica

© Ajuntament de Lleida | Avís legal
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, subvencionada pel Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de foment de l’emprenedoria emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el finançament del Fons Social Europeu.