Lleida Marxa
Inici Notícies

Lliurament de premis de 3a Mostra d’Arquitectura de les Terres de Lleida

Data de publicació: 9/12/2010

Distingides diverses edificacions a la ciutat de Lleida

Imatge amb major resolució (411,4 KB)

Versió de la notícia per imprimir

Compartir:

Què és això?

El Col·legi d'Aqruitectes de Catalunya a Lleida ha lliurat aquest vespre a l'Auditori Municipal els premis corresponents a la tercera convocatòria de la Mostra d'Aqruitectura de les Terres de Lleida i del premi Ignasi Miquel per a joves arquitectes. Entre els treballs premiats, n'hi ha diversos que es troben a la ciutat de Lleida.

En l'acte de lliurament, al qual ha assistit la 1a tinenta d'alcalde de l'Ajuntament de Lleida, Marta Camps, s'ha distingit els següents treballs:

A) Edificis de nova planta, d’ús públic

OBRA PREMIADA: Arxiu comarcal de l’Alt Urgell; Autor: Santi Orteu.

ACCÈSSITS: Escola Municipal d’Art Leandre Cristòfol de Lleida, Autor: Jaume Terés. Escola bressol “La Mercè” a Lleida; Autors: Romà Pàmpols s, David Pàmpols, Susanna Simó -Xavier F. Rodriguez - Josep M. Burgués - Montserrat Giné. Ampliació IES Manuel de Pedrolo, Tàrrega; Autor: Amadeu Santacana-Umberto Viotto. Edifici i estabulari per a la facultat de Medicina, Universitat de Lleida; Autor: Lluís Cantallops -Marta Vicente -Lluís Cantallops.

B) Edificis de nova planta, d’ús privat

OBRA PREMIADA: Residència per a gent gran Betula Alba; Autors: Jaume Terés-D´Art Estudi (Cristina Fortuny-Jesús Rafart).

ACCÈSSITS: Habitatges de lloguer per a joves al Centre Històric; Autors: Romà Pàmpols - David Pàmpols -Susanna Simó. Habitatges Prat del Rei; Autors: Xavier Farré-Santi Orteu- Glòria Piferrer. 44 habitatges socials a Pardinyes-Lleida; Autor: Jaime Coll- Judith Leclerc.

C) Obres de rehabilitació

OBRA PREMIADA: Rehabilitació Castell de Ciutadilla; Autor: Salvador Giné

D) Obres d’interiorisme i espais efímers

OBRA PREMIADA: Celler La Gravera a Alfarrás; Autor: Carles Sala -Relja Ferusic.

ACCÈSSITS: Botiga Montse Armillas; Autor: Jaume Terés. Exposició Lluís Trepat_L’època abstracta; Autor: Jaume Farreny -Maite Sainz de la Maza. La bombolla de l’Animac; Autor: Jordi Fornells (VORA ARQUITECTURA).

E) Espais exteriors

OBRA PREMIADA: Plaça del Consell Comarcal de La Segarra i Carrer Manel Ibarra de Cervera; Autor: Imma Bernardos -Ivan Blasi -Javier Sanz.

 

3r Premi Ignasi Miquel

Després de l´anàlisi de les obres presentades al 3r Premi Ignasi Miquel per a joves arquitectes, el jurat premia el conjunt de l´obra presentada per l´arquitecte Josep Bunyesc.

El jurat de la 3a Mostra d’Arquitectura de les Terres de Lleida i del 3r Premi Ignasi Miquel per a joves arquitectes ha estat format per Josep Lluís Mateo, Lina Toro, Guillermo Vázquez Consuegra i com a secretària l'advocada Mª José Mosteirín.


<< Tornar

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Servei d'informació Telèfon 010 010 Informació i condicions d'ús Servei d'atenció a persones sordes o amb discapacitat auditiva i/o de fonació
Adreces, telèfons i fax municipals
paeria@paeria.cat

Veure aquesta web en:
versió mòbil | versió clàssica

© Ajuntament de Lleida | Avís legal
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, subvencionada pel Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de foment de l’emprenedoria emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el finançament del Fons Social Europeu.